perjantai 27. toukokuuta 2016

Grillailua ja kukkia

Sami hommasi joku aika sitten juuri kauniiden ilmojen tultua pallogrillin ja siinä onkin tullut grillailtua muutamat kerrat kämppämme takapihalla. Nämä kuvat on yhdeltä viikonlopulta kun muutamat Samin kaverit tuli käymään. Hassua miten tässä pari viikkoa sitten otetussa kuvassa ruoho näyttää vielä tuolta mutta nyt se on jo ihan vihreää.

Grillattiin tietysti perus makkaraa koska ei olla kasvissyöjiä.

Ja tehtiin myös nyyttejä, jotka failasi!

Eli siis näihin tuli perunaa, porkkanaa, sipulia, valkosipuli, tuorejuustoa ja mausteita.

Eli nämä oli siis fail siinä mielessä että näiden olisi pitänyt olla todella kauan grillissä että olisivat kypsyneet joten jäivät ihan raaoiksi kun grilli jo hyytyi. Varmaan olisi ennakkoon pitänyt uunissa kypsentää. Sami sitten kuitenkin teki näistä juureksista ja makkaran kanssa uunissa uunikasvikset ja -makkarat.Jännä miten paljon harmaampi nurmi on tässä kun nyt se todennäköisesti on ihan vihreä.

Grillattiin myös perus maisseja ja munakoisosiivuja.


Koska kuistillamme ovat vanhat muovituolit mutta ei pöytää, Sami väsäsi sellaisen puisesta perunalaatikosta ja jakkarasta. Tätä postausta tehdessäni parempi kuistin pöytä on jo hommattuna.

Tämä on kyllä tosi kiva, kyllä pöytää etsiessä äidin kanssa monet kaupat keirrettiinkin ja viimein löydettiin tuo, just sopiva pikkunen ja kivan mallinen.

Kämpän takapihalle oli ilmestynyt nättiä kukkia♥

Tuollaiseen ryteikköön ne vain ilmestyi.
Ei kyllä olla mitään viherpeukaloita eikä pihalle olla laiteltu mitään niin ihan kiva yllätys kun tällaisia kukkia itsestään ilmestyi, varmaan edellisen vuokralaisen istuttamia tms.

Sami toi minulle ruusuja ja herkullista Ben&Jerry'siä  juuri samana päivänä kun lähdin kotikotiin ennen kuin työni alkoivat 23. päivä maanantaina. Saa nähdä miten usein pääsee sitten Joensuussa Samin luona käymään :/

Oli kyllä nättejä, harmi vain kun sen yhden päivän pystyin ihailemaan niitä kun sitten jo lähdin.

 Kuulemma Sami hommasi kukkia siksi kun minä en ole kämpillä niin voi edes noita ihailla xD

1 kommentti: