torstai 14. heinäkuuta 2016

15 kohdan haaste

Löysin Turkoosi Vadelma-blogin kautta kivan erilaisen haasteen, jonka on alun perin Kannan nimeä Josefiina-blogista. Haastepostauksia on mukava tehdä aina silloin tällöin ja tässä sattui olemaan kviat kysymykset joten otin haasteen vastaan.


1. Unelmieni hiukset saattaisivat olla jotain tällaista
Lähteet: 1 2 3 4 5 6

2. Kesän kohokohtani...hmm onkohan sellaista vielä tiedossakaan.

3. Lempiateriani: juoma ja ruoka Tämä on tosi vaikea valita koska niitä riittää. Ehkä juoma olisi Somersbyn Blackberry taikka niitä Kanesin uusia limppareita, vaikkapa sitruunan&lohikäärmehedelmän makuisena. Ruoka voisi olla vaikkapa jotkin oikein rapeat ranskalaiset tai ristikkoperunat sekä niiden kanssa vaikkapa jokin pihvi tai vaihtoehtoisesti tortillat vapasvalintaisilla täytteillä.

4. Mistä ostan vaatteeni En juurikaan osta vaatteita nykyisin mutta jos ostan, ne ovat useimmiten kirpparilta tai heräteostoksia H&M:stä tai muusta vastaavasta. Viimeisin ostokseni on heräteostostoppi Undergroundista monen kuukauden vaatteiden ostelutauon jälkeen.

5. Kova menobiisi/hyvä kappale En nyt menobiisistä tiedä ja musiikkia muutenkin tulee yllättäen hirmu vähän kuunneltua nykyisin, mutta laitetaanpa tähän vaikkapa Pariisin Kevään uusin kappale joka tosin vielä vaatii itselläni hieman sisäänajoa. Suurimmat suosikkini Arto Tuunelan luotsaamalta bändiltä ovat muuten Oveton ovi ja Pikku Huopalahti♥

Pariisin Kevät- Tiputa sun aseet

6. Suhtautumiseni yleistyvään kasvissyöntiin ja fitness-villitykseen on melko neutraali; on jokaisen oma asia mihin ryhtyy. Kuitenkin vähän jo tympäsee että tuo fitness, timmit kropat ja saliselfiet yms, puskee naamalle aikalailla kaikkialla mediassa kun itseä ei kiinnosta. Hyvähän se on jos haluaa ja tykkää elää terveellisesti kunhan innostus pysyy terveen rajoissa ja muistaa myös nauttia elämästä ettei kaikki vain pyöri kehon ja ulkonäön ympärillä. Kasvissyönti on tietysti hyvä asia ympäristön kannalta ja ihailen ihmisiä jotka siihen pystyvät. Itse en todennäköisesti pystyisi ryhtymään kasvissyöjäksi esimerkiksi koska tykkään liikaa kaikenlaisesta ei-kasvisruuasta ja opiskelijabudjetilla olisi aika hankalaa syödä monipuolisesti kasviksia enkä varmasti myöskään osaisi huomioida että saisin tarpeeksi kaikkea ravintoaineita yms.

7. Miehillä tän hetken turn on ja turn off
Kestävä turn on miehillä on tietysti perus puvun takki ja kaulupaita, erikseen tai yhdessä, kummin vain, sekä farkku tai nahkatakki. Ikuinen turn off on ehdottomasti tämä iänikuinen sukat ja sandaalit-yhdistelmä :,D

8. Unelmien lemmikki ja sille mahdollinen nimi Minulla on jo unelmien lemmikit Vili ja Taavetti♥ 

9. SisustustyyliTässä muutamia silmääni miellyttäviä sisustusjuttuja Pinterestistä:
Lähteet: 1 2 3 4 5 6 7 8

10. Kesätöihin vai kunnolla reissaamaan? Kesätöissä menee koko kesä nyt kun niitä onnekseni sain. Kunnolla reissaamiseen ei olisi edes varaa, pitäähän rahaa kerätä että pääsee joskus tulevaisuudessa edes reissaamaan. Saa nähdä käydäänkö perheen kanssa jossain reissussa Suomen sisällä jos vapaat sattuu yksiin. 

11. Lempijäätelö Tämä kyllä vaihtelee vuosittain ja tykkään kokeilla kaikkia uutuusmakuja. Pysyviä lemppareita kuitenkin on ainakin perus mansikka- ja kinuskituutit sekä Pirkan Amppari-mehujää.


12. Voisitko kuvitella tekeväsi videoita YouTubeen?  Voisin kuvitella tekeväni YouTubeen videoita ja minulla onkin jo kokemusta siitä.

13. Unelmien paikkakunta/kaupunki missä asua Tämä on aika vaikea koska en ole monessa paikassa edes käynyt missä haluaisin (esim Islanti, maaseutu Englannissa, Pariisi jne) joten minulla ei ole mitään käsitystä millaista niissä on vaikka kuulostaisivat mukavilta paikoilta. Uskoisin kuitenkin että se unelmien paikkakunta olisi Suomen sisällä. Ainakin Porvoo vaikuttaisi tosi mukavalta paikalta, on niin kauniskin.

14. Lempi vaatekappaleeni Omista kaapeista löytyy toki paljon lemppareita, kuten erilaisia printtitoppeja ja farkkupaitoja. Unelmien vaatekappaleen miettiminen olisi kuitenkin paljon mielenkiintoisempaa ja hauskempaa, joten teen tämän nyt sillä periaatteella. Unelmieni vaatekappale voisi olla vaikkapa jokin näistä Pinterestissä ihailemistani mekoista.

Lähteet: 1 2 3 4 5

15. Omasta mielestäni paras kuva itsestäni Tämähän vaihtelee ajoittain mutta tällä hetkellä lempparini saattaisi olla ehkä tämä

4 kommenttia:

  1. hehee, minä olen kasvissyöjä :D eipä se niin vaikeaa ole, kun sitä itse tahtoo~ paljon tulee kyllä papuja syötyä.
    kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu! Ja kiva että tykkäsit postauksesta :)

      Poista
  2. Mukavan oloinen haaste! Ehkä päätyy itselläkin tehtäväksi. (:
    Englantilainen maaseutu on vaikuttaa ihanan idylliseltä. Miulla oli joskus aikoinaan tapana tylsinä hetkinä seikkailla Google Mapsin Street Viewillä pitkin brittimaaseutua. : D Islantiinkin olisi kiva päästä tutustumaan - mielellään hevosen selästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sinäkin tykkäät :D Innolla luen sitten jos joskus teet tämän :) Ahaa, vois kyllä itekkin katella sitä kautta brittimaaseudun maisemia :D

      Poista