sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sekopostaus

Ajatella, että meillä täällä on ollut nettiyhteys vasta syksystä asti. Sitä ennen täällä korvessa on asusteltu ihan tyytyväisinä ilman nettiä. Nyt tuntuu että ei olisi koskaan ollutkaan ilman nettiä. Ei ilman sitä pärjäisi kun sitä tarttee kaikenlaisiin koulujuttuihin ja sen sellaseen. Kyllä netissä tulee oltua paljon turhaankin, varsinkin sillon syksyllä kun se oli ihan uusi juttu meille mehtäläisille. Nyt tänne blogiin kirjottelu vie paljon aikaani, eikä tule ihan niin paljon esim. luettua tai piirreltyä kuin ennen nettiä. En kuitenkaan ole netissä kovin paljon enää. On tullut paljon tilailtua kaikkea: vaatteita, kirjoja, elokuvia, Pullip, pelejä sun muuta.Veljeni tilasi juuri Nintendo Wiin. On niin paljo helpompi tilata netistä suoraan kuin lähteä kaupunkiin kauppoihin etsimään.
 Vaatteita yleensä tilaan H&M:ltä tai ostelen mistä sattuu jos käyn jossain, mutta aika harvoin pääsee minnekään shoppailemassa (mikä on ihan hyvä, eipähän kulu rahaa heräteostoksiin) Tyylini on yleensä neuletakki, T-paita tai toppi ja farkut tai neulepaita ja farkut. Kotona pukeudun ihan lökövaatteisiin.
Laitanpa tähän kuvia ihanista vaatteista jotka tilasin joku aika sitten H&M:ltä ja Ellokselta.
H&M:ltä kuvan hame tummanroosana. Ihana käyttää kesällä tai juhlissa.


Tämmönen kiva mekko, joka näyttää kuin olisi erikseen toppi ja hame. Tämäkin H&M:ltä kuten kolme seuraavaakin.

Toppi, jossa on ihana kuva linnuista puussa.

Pirteä raitapaita.


Tässä paidassa on ihanat väljät perhoshihat.Tämmöinen kiva t-paita löyty Ellokselta.
Tilasin Ellokselta tämän uimapuvun punaisena. Tässä on kauheen pitkä sivulle sidottava helma, en tiedä mitä uimisesta tulee sen kanssa. En jotenkin saanu sidottua sitä kuten kuvassa. 
Tämä on muuten ihana, mutta malli on ärsyttävän ylisuuri.

Ihana kukkakuviollinen hempaä neuletakki Ellokselta.

 Evelynkin on saanut paljon uusia vaatteita:
Tässä kaikki mitä olen ehtinyt tehdä Pullipilleni. Paljon asusteita, joita aloin tehdä jo ennen kuin sain Evelynin


Yllä olevasta olisi aikeissa tulla tuollainen 50-luku tyylinen mekko.Teen Evelynille mekkoa, joka on vielä hamevaiheessa. Veljeni luuli sitä pipoksi, joten laitoin sen Evelynin päähän. Sehän kävi täydellisesti pipoksi joten saa nähdä tuleeko siitä loppujen lopuksi pipo, hame vai mekko.

Evelyn keikistelee söpössä pallohameessaan, jonka sain juuri eilen valmiiksi. Taustalla muffinijuliste: "Kaksi karkkia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat oikein tiukasti toisissaan kiinni."


Ja nyt The Sims 3 kolmosta asentamaan, sain sen lainaan kaverilta. En tiedä ehtiikö pelata, kun en oo ehtiny kakkostakaan nyt kovin paljoo pelata, vaikka kesälomana pelasin sitä ihan hulluna. Keväällä joskus hommasin Sims kakkosen kun halvalla sain. Tuli osteltua sille lisäosiakin. On se vaan niin hyvä pelisarja. Nyt kolmosessa aattelin säästää että lainasin kaverilta sen peruspelin ja sitten hommaan omaks jonkun lisäosan, jolla voi sitten pelata, niin säästää sen peruspelin hinnan. Vois joskus tehdä postauksen hauskoista sims-kuvista ja videoista, joita olen ottanut kakkosta pelatessa.

Täällä muuten on tosi tyhmiä, yksinkertaisia mutta hauskoja trollface-pelejä. Joskus yöllä väsyneenä pelatiin niitä veljen kanssa noin miljoona kertaa putkeen ja naurettiin.
http://www.silvergames.com/trollface-launch

"Tästä nyt tuli tämmönen sekava postaus,vaateostoksista peleihin, mutta moikka nyt!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti