keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Virossa minilomalla


Oltiin siis perheen ja kummien kanssa matkalla Tallinnassa sunnuntaista maanantaihin.

Ajettiin sunnuntaina aamusta alkaen perheen kanssa Helsinkiin ja sieltä matkattiin kehden maissa laivalla kummien mukaan tultua Viroon.

photo edited for free at www.pizap.comMaisemia Tallinnasta.

Sunnuntai-iltapäivä kierreltiin kaupunkia. Illalla syömässä, söin kanansydäntäytteisen uuniperunan, olihan tuo ihan hyvää (näkyy kollaasissa) 
Pitihän niiden päästä karaokebaariinkiin ja sitten yhden maissa hotellille mentiin.

photo edited for free at www.pizap.com

Mm. tuollaisessa merirosvoaiheisessa ravintolassa käytiin. Oli kyllä kallista, kummi tilasi mulle ja veljelleni 13€/kpl maksavat jäätelöannokset. Se näkyy tossa kollaasissa.

photo edited for free at www.pizap.com

Sekä sunnuntaina että maanantaina käytiin kahvilassa ja perinteen mukaan äiti, kummi, minä ja veljeni otettiin kaikki haluamamme laiset leivokset ja maisteltiin niitä sitten yhdessä

photo edited for free at www.pizap.com


photo edited for free at www.pizap.com

Maanantaina kierreltiin taas kaupungilla, enimmäkseen kirppareilla ja käsityöliikkeissä taas. Toi josta noi kollaasit on, oli kaikista ihanin, kuvat kertovat. Sieltä tosin en osannu mitään ostaa.


Maanantai-iltapäivänä mentiin sitten laivalla takaisin Helsinkiin ja oltiin kummieni luona yötä. Nähtiin Onnia ja Armasta taas kun olivat juuri olleet meillä hoidossa. 

Kollaasissa kummini ostamat aivan ihanat keramiikkalammas ja -mäyräkoira. Harmi kun siellä liikkeestä josta ne ostettiin, ei saanu kuvata, se oli myös aivan mahtava paikkaa. 

Ostin kavereille karkin lisäksi tuliaisena tommoset kolme magneettia, joissa niille just sopivat mietelauseet:
You can't win at everything but you can laugh at everything.
The best way to behave is to misbehave.
A messy house is a sign of fantastic party.

Itselle tuli ostettua laivan karkkiostosten lisäksi Tallinnasta kirpparilta valkea neule ja vaaleansininen pitsitoppi ja yhdestä ihanasta vaatekaupasta tommonen ruusulaukku, käsityöliikkeestä kaunis vanhanaikainen kortti.
Helsingissä käytiin maanantaina parilla kirpparilla vielä ennen lähtöä ja sieltä löytyi After Life-elokuva, puuvärikynät, joku rannekesysteemi josta teen nukeille vyö, söpö vanhanaikainen salkku sekä vihreä juhlamekko halvalla.

Oli kyllä mukava reissu jo senkin takia kun sai kolme vapaapäivää koulusta. Tänään olin vielä ylimääräisen päivän poissa kun en viittiny mennä kouluun neljän oppitunnin sekä keilaus-uimis-retken takia. Läksyjä tehden kului tämä päivä.

7 kommenttia:

 1. OLipa kallis jäätelö annos. Itse juuri tuossa tiistaina kävin setäni, perheeni ja äidin vanhempien kanssa yhden hotellin ravintolassa ja otin jälkiruuaksi jäätelön joka maksoi 7.50 ja siinä oli kaksi isoa jäätelö palloa, kermavaahtoa ja suklaa kastiketta

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo ns. "pupunukke" >w< Kävittekö jossain ns.nukkekaupassa? c:

  VastaaPoista
 3. mää annoin sulle New Blog Love-haasteen, käytkö kurkkaamassa ? c:
  kiitos :3


  http://rosanpullapullipit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Missäpäin Talliinnaa olitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan siellä keskustassa oltiin :D

   Poista