perjantai 29. marraskuuta 2013

Yksin lumen keskellä


Jossuli järjesti kuvakilpailun jossa oli valittavana neljä aihetta, joista valitsin aiheen yksin lumen keskellä johon osallistun tällä Evelynin kuvalla. Mikäli Jossulin tarvitsee, kuvan voi kopioida täältä

Eikäh xO mikä fail, en sitten lukenut ohjeita kunnolla.
Siellä luki että kuvassa mielellään enemmän kuin yksi nukke :/ enhän minä tajunnut lukee tarkkaan, jospa tämä ei haittaa, kun kiireellä kumminkin jouduin tänään tämän kuvan nappaisemaan eikä mitenkään ehdi enää uutta ottamaan jossa olisi joku toinenkin nukeistani.

Vielä kiva gif tältä samalta kuvausillalta. Tosiaan oli niin pimeetä että järkkäri ei suostunut ottamaan kuvaa vaikka valoakin näytin kuvatessa. Piti sitten nämä kuvat ottaa pokkarilla.



Tällä kertaa vain muutama talvinen kuva. Oouu, ylihuomenna jo joulukuu :D Mutta tällä kertaa taidan olla laiska enkä tee minkäänlaista joulukalenteria :( Taitaa kerta tai hyvällä tuurilla kaksi kertaa per viikko postaukset jatkua yhä ajan ja ideoiden puutteen vuoksi, mutta jospa se riittää :)

6 kommenttia:

  1. Kiitoksia osallistumisesta!
    Ei haittaa ollenkaan, että kuvassa on vain yksi nukke, ja muutenkin kun aiheena on "Yksin lumen keskellä", on ihan ymmärrettävää, että kuvassa on vain yksi nukke:D

    VastaaPoista
  2. Suloisia kuvia c:
    Ihanaa saada taas nukke kuvia pitkästä aikaa, niitä ehdittiin jo kaipailla <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja onnea kisaan!!
    Ihanaa, että jossain on lunta, kun täällä sitä ei ole..... >.<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä Savossa lunta on jo vaikka millä mitalla :D

      Poista
  4. Kiitos paljon kaikille. Pitäisi kyllä koittaa alkaa kuvata nukkeja enemmän xP

    VastaaPoista