tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tiistai-ihastus: Anssi KasitonniNäin Yle Teemalla dokkarin jossa näytettiin Anssi Kasitonnin, suomalaisen taiteilijan, lyhytelokuvia ja työskentelyä. Kiinnostuin paljon hänen erikoisista ja monipuolisista teoksistaan: kuvanveistosta ja mediataiteesta.

En ole aiemmin törmännyt tähän upeelta vaikuttavaan tyyppiin vaikka hän on voittanut taidepalkintoja ja pyörähtänyt jopa Linnan juhlissa vaimonsa Maria Stereon kanssa.Tämän Darth Vaderin pienellä twistillä olen nähnyt joskus aiemmin jossain lehdessä mutta vasta Kasitonnia Googlettaessani sain selville tämän tekijän. 

Kasitonni on monitaiteessa yhdistyvät kiinnostavalla tavalla alakulttuuuri, vakavat aiheet ja populaarikulttuuuri huumorilla sävytettynä.

Anssi Kasitonni tekee myös kiinnostavaa punkrockia vaimonsa Maria Stereon kanssa nimellä Anssi 8000&Maria Stereo. Videot on hauskan rosoisen taiteellisia, osa kivan vanhan näköisiä kuten Kasitonnin taideleffatkin.

Tässä muutama erikoinen kappale


Tässä musiikkivideo Kasitonnin Liitäjät-leffasta, kyllä se elokuvakin on tehty täytetyillä oravilla stop motion tekniikalla, uskomaton idea mutta toimiva ja hauska se elokuvakin!

2 kommenttia:

  1. Haha aika hyvä sattuma, sillä puhuttiin just tänään kuviksen tunneilla tästä anssi kasitonnista :DD

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista