perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ensimmäiset lomaviikot ♥

Mistä on minun ensimmäiset kaks lomaviikkoani tehty?

Ensinnäkin tietysti musiikkia!♥


Ihania aurinkoisen lämpimiä säitä ♥

Kesäherkkuja grillaten :p

Paaaljon jäätelöä


Njamnjam erinäisiä muitakin herkkuja

Ensimmäiset kesälomaviikot on menny ahkerasti autokoulua käydessä. Eilen oli viimeiset teoriatunnit, ajoja vähän jäljellä, teorian harjoittelu nettimateriaalista, kirjallinen koe sekä teitysti inssi...hui. Mutta sitten olisikin kortti kädessä :DKyllä se heinäkuun aikana toivon mukaan vielä on ja pääsen ite ajelemaan, jännääääSerkun rippijuhlissa viime sunnuntaina

Taavetti keksii yhä vaikka minkälaista puuhailua itselleen...


Ja välillä seikkailu ja säntäily saa pikkukisun väsähtämään

ja Vili on omaperäinen nukkumapaikkojensa suhteen...


Kesän ensimmäinen kirja jonka luin päivässä, 361 sivua.
Tosi jännä ja mukaansa tempaava. Monia yllätyksiä täynnä. Ei tosin kannata lukea jos ei ole tottunut, suosittelen sarjaa katsoneille :) Itselläni vielä viimeisin kausi kesken, että tässä vapaina lomapäivinä jos ehtisi katsastaa.

Uusi kesän sarjasuosikki on kahdeksanosainen ranskalaissarja Kuolleista palanneet, joka alun perin oli vain Yle Areenassa mutta esitettiin myös Teemalla. Aikaa sitten kuolleet ihmiset alkavat palaamaan rakkaidensa luo kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, eivätkä muista mitään traagisista kuolemistaan. Kiinnostavia ihmiskohtaloita, aitoa tunteiden kuvausta, karmivaa jännitystä, (komeita miehiä ;))tapahtumat jäävät mietityttämään, kuten sarjan perusidea: mitä kuoleman jälkeen tapahtuu? Jaksot oli pakko katsoa kaikki lähes putkeen! Toinen kausi on onneksi tekeillä! ♥


Piirtelyä ja erityis-inspiraatiota

...liikaakin...?


kauniiden maisemien ihailua

Tänään sitten piknikkiä rannalla kavereitten kanssa vaikka minkälaisten herkkujen kera :p

Toivottavasti muillakin on ollut mukava kesän alku ja jatkuu yhä mukavampana! :)

Ps. Ennen kuin nukkeilijalukijat aivan tympääntyvät blogiiini, aion jatkaa kuvatarinaa tänä kesänän...ja toiveissa olisi saada innostusta kuvata shoottejakin tms.


3 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja muutenkin kiva postaus (:

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Itselläni tämä kesä alku kesä on mennyt lähinnä pikkuveljen kanssa kotona ollessa kun vanhemmat on töissä, piirrellen (juuri pari minuuttia sitten sian viimeisimmän työni valmiiksi) lukien ja animea katsellen. Ulos en ole oikein ehtinyt kun jatkuvasti sataa vettä. AIniin se tet paikkakin pitäisi tässä kesälomalla hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kivalta kuulostaa :) Esittelehän aikaansaannoksiasi sitten blogissasi :3 Täällä ei oo satanu ku kuurosateina välillä :/ jospa hyvät säät tulisi sinnekkin :) Mihin meinasit tettiin?

   Poista