torstai 19. helmikuuta 2015

Vanhojen tanssit 13.2.15 ♥


Epäonnenpäivänä perjantai kolmantenatoista  oli ihana prinsessapäivämme♥ Viime vuonna ei saatu vähäisen innostuksen takia järkättyä perinteisiä vanhojen tansseja, joten oli ihanaa saada kokea nekin nyt abina tosin.


Löysin tämän unelmaemekkoni netistä ja tilattiin mittatilauksena jostain intokiinasta xD 
Tuli edulliseksi ja laatu oli silti täydellinen ♥ Mulla oli alla erikseen tilattu kaksivanteinen vannehame.
 Kampauksestakin tuli mieleinen ♥ Edellisenä iltana piti käydä laitattamassa sormikiharat joista sitten kampaaja oihti vähän yli tunnissa tuollaisen. Sovelti kivasti ja laittoi noita kiekuroita ja pieniä helmikoristeita vaikka sellaisista ei ollut puhe, oli kumminkin mun mieleen :3 Ja kampaus vieläpä pysyi yhtä hyvänä koko päivän.Meitä oli seitsämä paria, joista kaksi tyttöpareja ja minun parinani oli tyttö.


Ensimmäisenä tanssina oli avaustanssi


Toisena vuorossa oli cicapo


Perhevalssi oli mukavaa vaihtelua kun parit vaihtui :D


Salty dog rag oli mukavan vauhdikas muihin verrattuna


Wienervalssin loppupyörähdyksissä meinasi mennä pää sekaisin vähän kaikillaViimeisenä oli vuorossa oma tanssi. Siinä oli vaikka minkälaista tanssiliikettä ja musiikkia, esimerkiksi Kung fu fighting, Uptown Funk, Macarena ja Psyn Gentleman.
Loppukumarrukset :D


Mulla oli kaulassa äidillä häissään ollut helminauha ♥


Kauheeta kun kotona tanssien jälkeen illalla vasta tajusin miten vähän musta yksistään on kuvia o___O Vähäsen meinas ketuttaa! Piti sitten tollasiin rajailtuihin kuviin tyytyä -__-


Oli kyllä niiiin upea päivä! Paria juttua vaille täydellinen. Tanssit meni epäonnenpäivästä huolimatta minun osaltani mokailematta. Tanssimme siis kolmesti, päivällä koululaisille, sen jälkeen vanhustentalolla ja illalla vielä tanssit perheelle, sukulaisille, kavereille ym.
Käytiin tanssiporukalla päivällä herkullisella vanhojentanssilounaallakin ♥


Suuret kiitokset veljelleni upeista kuvista♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti