keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Star Wars: The Force AwakensTänään näin elämäni ensimmäisen elokuvan ensi-ilta näytöksen :D Enkä mitä tahansa elokuvaa vaan uusimman Strar Warsin! Ja vieläpä ensi-iltapäivän Kuopion Finnkinon ensimmäisessä näytöksessä klo 13.

Ainiin sanon näin alkuun jo että tänä postaus on spoilerivapaa :)

Innokkaana leffasalin ulkopuolella odottelemassa


Force Awakens ei kyllä todellakaan pettänyt odotuksia! Tuttu Star Wars-elokuvien juonikaava, sopivasti vanhaa ja uutta. Vanhoja tuttuja symppishahmoja ja uusi mielenkiintoisia tuttavuuksia, hyvin rakennettuja hahmoja ja taustatarinoita. Tunteikkaita hetkiä, erityisesti eräs tietty jossa meinasi tulla itku! (Mutta en spoilaa sitä, sillä se oli aika merkittävä tapahtuma.) Yllättäviä juonenkäänteitä, mutta toki myös sopivasti ennalta-arvattavuutta. Upeita maisemia, efektejä ja perinteitä sopivasti noudatteleva ja uudistava musiikkimaailma. Hienoa että pääosassa on välillä naissankari, Rey. Myös toinen uusi hahmo, Finn, on hauska ja nokkela tyyppi. Vähän yllätyin miten aikaisessa vaiheessa pääpahiksen henkilöllisyys paljastettiin. Kuitenkin vielä tätä pahista ylemmän tason henkilöllisyys jäi melko hämäräksi.

Elokuvasta on hankala kirjoittaa kun koitan välttää viimeiseen asti spoilereita ja muutenkin vielä vähän hämmentyneet fiilikset. Ei voi muuta sanoa kuin että olipa kyllä upea jatkumo sarjalle! Ja varmasti hienoa jatkoa myöhemmin luvassa, sillä tässä jätettiin juuri sopivasti kysymyksiä ja pohjustettiin tulevaa.
Meitähän myös haastateltiin lehteen xD


Nappasivat meidät kohteeksi ilmeisesti Leia-kampaukseni ja Samin Han Soloa jäljittelevän asustuksen takia.


Lähde 1                                           Lähde 2


Mukava yllätys oli kun kaikille elokuvaan tulijoille jaettiin uudet Tv Mix Scifi-karkkipussit :o


Elokuvan jälkeen kävimme vielä pitkästä aikaa Haraldissa herkuttelemassa...ai että nuo kilpiperunat on aina niin taivaallisia♥ Vuohenjuustobroilerikin oli herkkua :3


Parkkihallissa ennen kotimatkalle lähtöä. Päälläni on muuten aiemmin esitttelemäni kirpparitakki ja -huivi.


Loppuun kuva vielä kimallegraffiti-lakalla tuunaamistani violeteista kynsistäni.

7 kommenttia:

 1. Oi siistiä! Itse en taida mennäkään tätä katsomaan, mutta jännityksellä seuraan vierestä, kuinka paljon rahaa leffa tulee tahkomaan xD

  Hienoa, myös tuo lehteen pääseminen, mutta pakko sanoa, että tuo videon haastattelija on toimittajien kamalinta laatua. Yh! Kuinka se kysyy jonkun epämääräisen kysymyksen, työntää heti mikrofonin haastateltavan nenään kiinni ja jättää siihen puoleksi tunniksi, odottaen, että haastateltava on nyökytellyt kolmekymmentä kertaa että sai jo vastattua kysymykseen, että kysy nyt jo toinen! Itsekin olen joutunut vastaavanlaiseen haastatteluun...

  Tulee mieleen vähän myös tämä:
  https://www.youtube.com/watch?v=WME6GryD78s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :,D Hyviä huomioita. Itekkii repeilin ton haastattelun kankeudelle xD Tais olla sama hösöttäjänainen joka meitäkii haastatteli.

   Poista
  2. Niimpä :,D Hyviä huomioita. Itekkii repeilin ton haastattelun kankeudelle xD Tais olla sama hösöttäjänainen joka meitäkii haastatteli.

   Poista
  3. Hahaa tuo video xD Onneks taitaa kumminkii olla läpäklä tehty. Lopez ei tainnut ikävä kyllä olla tietoinen siitä :,D

   Poista
  4. Hahaa tuo video xD Onneks taitaa kumminkii olla läpäklä tehty. Lopez ei tainnut ikävä kyllä olla tietoinen siitä :,D

   Poista
  5. Siis joo, on läppä. Se on sketsi, SNL-viihdeohjelmasta. Suomessakin alkaa siitä oma versio, tosin en laske toivojani sen varaan, ainakaan suuremmalti.

   Poista
  6. Ahaa. En ollut kuullutkaan :o

   Poista