torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu tuli ja meni mutta jätti paljon jälkeensäkin

Joulu meni tosi nopeasti. Kotona ei ehtinyt juurikaan olla. Perinteisesti äitini puolen sukulaisten kanssa ihanassa joulutunnelmassa ukkini lapsuudenkodissa, pienessä vanhassa mökissä. Siellä tuli mummon ja ukin, serkkujen, kummien, äidin ja veljen kanssa oltua pari yötä. Aattona pukki toi lahjoja sinne koko porukalle


Tiistaina käväistiin vaan kotona avaamassa lahjoja joita oli sinne kuusen alle ilmestynyt. Onneksi ei tullut erästä tiettyä sinne tullutta pakettia joulunvietoopaikkaan sillä siinä häsellyksessä olisi voinut käydä jotakin tae-pojulle (kohta siitä tyypistä lisää)

IMG_0060
Tuolla paketissa se on♥

Mahan täydeltä herkkuja monena päivänä, paljon jouluruokaa, kuusentuoksua, yhdessäoloa, pakkasta ja yleistä hälinää, joka nyt jo on täksi päiväksi mennessä jo rauhoittunut. Niin nopeaa menee aina tämä ainutlaatuinen juhla.

Sain vaikka kuinka paljon lahjoja joita ihanat sukulaiset aina jaksavat hankkia vaikka kuinka.1. Kummeiltani tommonen jännä käsityönä tehty monilokeroinen juttu, jonka sisältä löytyi ihana pupu-kaulakoru kauniissa rasiassa.

2. Äidiltä ja iskältä H&M:ltä kauan himoitsemani neule, uusi ihana pyjama ja tommonen ihan timanttikoru (joka tosin on itse valitsemani kuten neulekin)

3. Ja tässä hän on: Tae-pojuni eli Taeyang Kain. Teille varmaan aika yllättävä valinta minulta. Ihan erityylinen kolmas nukke. Herran nimeksi tuli Jared (Matt) Matthew Wright, lyhyemmin Jared vain. Tämä on lahja äidiltä ja iskältä.


4. Huovutustarvikkeita kummeiltani: villaa, neuloja ja huovutusalusta

5. Kummitätini tekemä kassi jossa askartelujuttuja: helmiä yms.Tämäkin kummeiltani

6.Ukilta 20 € ja ihana vanha peltipurkki jossa oli noita tosi vanhoja markankolikoita. Koko suku oli saanut sellaisia ukilta, osa myös vanhoja kelloja ja sormuksia. Ukki keksinyt hienot lahjat tavanomaisen raha-lahjansa sijaan.


7. Lahjat kavereiltani: 1: ihana jättimäinen ja pehmeä tuubihuivi 2: Muffinikuvioiset leivontaessu ja liina 3: Kynsilakka ja karkkia 3: Söpöjä nalletuikkuja, sudoku pelikortit ja pipareita

8.  Mummolta joulupukkipipo ja karkkia, Australian sukulaisilta ristipistotyö jostain australialaisesta eläimestä, tuttavaperheeltä sydänkoriste. Enolta Tiimarin lahjakortteja 20 €n arvosta.

9. Kummitädiltä hänen vuosittain tekemänsä kalenteri, mummolta kissatuikkukoriste, äidiltä ja iskältä sähköhammasharja

Voisin toki jossain postauksessa esitellä myös itse antamiani ja tekemiäni joululahjoja.


Nyt kuvia Jaredista kun näin hänet ensimmäisen kerran livenä

IMG_0066

IMG_0067

IMG_0073

IMG_0074

IMG_0084
Mukana paljon hienoja yksityiskohtaisia vaatteita ja asusteita.

IMG_0107
Ja kukahan se meni Jaredin paketin lahjapaperin sisään...

IMG_0110
Viljami-vipeltäjäpä tietysti

Pari kuvaa ihanasti vastavaloon -__- Tyhmä minä.

IMG_0131IMG_0133

IMG_0134


Ja ensimmäinen Jared-shootti feat. Viljami:

IMG_0138

IMG_0139

IMG_0140

IMG_0141
Oiii, miten kattoo♥ Näyttää tosi pieneltä

IMG_0142
Hyökkäys!
IMG_0143

IMG_0144

IMG_0145


IMG_0146

IMG_0147

IMG_0148

IMG_0149

IMG_0151

IMG_0152

IMG_0150

IMG_0155

Siinä oli ekan pojuni eka shootti.

Tapahtui kauheita! Jaredin käsi katkesi! Menin ihan paniikkiin. Heti tokana päivänä! Se vaan napsahti yllättäe irti kun yritin kääntää kättä. Että "todella hyvälaatuinen" stock- kroppa. Liimasin sen sitten kuumaliimalla kiinni. Kai se siinä pysyy kunhan vaan varovasti käsittelee. Mutta kai obitsu on sitten joskus hankittava.

IMG_0153

Lisäksi vaatteista irtoavat niitit helposti, mutta onhan ne helppo myös liimata takaisin.

IMG_0154

Teen Jaredin profiilin valmiiksi kunhan ehdin.


6 kommenttia:

 1. Mun pullipilta irtos kans tänään käsi ;__; Menin paniikkii..

  mun nukkeblogi ~ you-were-not-angel.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en oo ainoo. Noi kun on vielä niin hankalia korjattavia kun on niin vähän liimauspintaa ja liima ei meinaa pysyä tossa muovissa. Stock-kropat on kyllä aika huonolaatusia tosiaan.

   Poista
  2. Omalta taeltani meni kaula katki, kun koitin repiä peruukkia irti, että oon edelleen ihan paniikissa, miten huono nukenomistaja mä oon, kun tollasta käy... että et oo todellakaan ainut, jolla on ongelmia stock-kropan kanssa...

   Poista
 2. Aivan ihania lahjoja sait.
  Munki pitäis kuvata mun lahjat joita en oo viel kuvannu ja postata.

  VastaaPoista
 3. Lenin kädelle kävi iha samanlailla, mutta se katkes siitä nivelen liikkumakohasta. Toivotaa, että toine käsi kestäs! :)

  VastaaPoista
 4. Vähän kivoja lahjoja sait! Mäki haluun Taeyang Kain... Se on niin kivaa<3&söpö:) Mun Neiti ois varmaan tosi ilonen jos taloon tulis tae:)

  VastaaPoista