sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Tämä on sitten vuoden viimeinen postaus. Samalla 192. postaus. Aika monta 11 kuukaudessa! 
Lisäsin muuten blogiteksteihin tunnisteet, etä niitä on helpompi löytää itseään kiinnostavan aiheen mukaan. Poistelin myös muutamia vanhoja noloja postauksia.
Ensi viikolla sitten viimein aloitan sen pitkään suunnittelemani kuvatarinasarjan.


Tässä viikko sitten veljen kanssa tekemämme Tardis-piparakakkutalo.

Your image is loading...

Siitä tuli kyllä aika outo. Tuo pinkki tyyppi talon oikealla puolella on olevinaan Rose, oviaukossa on olevinaan regeneroituva Tohtori, Tardisin ovea vasten on porsasihminen Daleks in Manhattan-jaksoista.
Takanurkalla on joku mimkälie tonttu jolla on toisella puolella kädessä sydän ja vihainen ilme naamallaan ja toisella puolella pommi ja iloinen ilme. Sitten siellä on jotain pikkupossuja, rusettikranssi Tardisin ovessa ja sydänkoristeita sen seinissä.Ei olla vielä syöty yhtään talosta, mutta tänään sitten huomasimme että kaksi possua oli kadonnut, samoin tohrotin pää ja karkit sen käsistä ja jaloista. Todennäköisesti asialla oli kaksi  Dalekeiksi ristimäämme kauheaa pikkulasta jotka vierailee meillä aika usein isänsä mukana. Ne Dalek-peskat tuhoaa yleensä aika paljon, esim joulukuusen koristeita, pikkuautoja ja nukkekotia. Mutta kerrankin saivat piparkakkutalosta osansa kun heillä kotonaan tuskin mitään sellaisia on.Vaihdoin tyttöjen peruukkeja. Johan muuttui ulkonäkö.

IMG_0199 IMG_0200IMG_0202IMG_0203IMG_0204

Ja sitten peruukit oikeille omistajilleen.
IMG_0208
Huomaatteko tyttöjen stalkkaajan tuolta takaa XD

Uusi vuosi

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Huomenna raketit paukkamaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uuttavuotta teillekki!

    Ihan hieno toi teijän piparkakkutalo

    VastaaPoista
  2. Suloisia kuvia! ;-3
    Ja hyväää uuttavuotta! ^^

    VastaaPoista