maanantai 21. tammikuuta 2013

Dear Weekend


Ihana Regina Spektorin kappale ja kaunis videokin. Maalasin muuten Regina Spektorin tossa pari viikkoo sitten. Vois laittaa kuvan DeviantARTiin kunhan saan aikaiseksi kuvata tai skannata sen ja muut uudet tekeleeni. On ollu kunnon maalaus/piirtämisinnostus päällä jonkun aikaa.

Sori, se kuvatarinan uusin osa vähä viivästyy kun halusin postata nää viikonlopun jutut pois alta heti.

Käytiin lauantaina shoppailemassa ja myös näöntarkastukseen oli varattu aika.

Sori, noi kollaasit on kai vähän miten sattuu, kun en saa laitettua niitä kunnolla, muokatessa on ihan normaalisti kyllä -__-



Ylemmän kollaasin vasemmassa kuvassa:
Tuli tehtyä kirpparilta ihania löytöjä: H&M:n persikanvärinen neuletakki (5€) ja ihana pitsipäällysteinen lila mekko (10 €), jättimäisiä pinnejä (1€) avainkorvikset (1€), moniosainen kaulakoru (1€) Siinä on vähä liikaa kaikkee niin aattelin pukaa siitä osia ja vois tehdä niistä jotain tai käyttää jossain. Ai niin ja unohdin kuvata lilan Vero Modan villakangastakin jonka ostin vitosella. Se on samaa mallia kuin joskus aiemmin kirpparilta ostamani musta takki. Ihan eri näkönen eri värisenä.
Tuli ostettua Alexiksesta kaikennäkösiä ihania lankoja.
Suomalaisesta Lumoava kirous-kirja, josta kirjoitin jo edellisessä postauksessa.

Ylemmässä kollaasissa keskimmäisessä kuvassa:
Lisää kirpparilöytöjä: Kolmet valokuvakehykset eurolla, punaista pilkullista nauhaa eurolla, Funny Face-elokuva vitosella.
Seppälästä perus farkut, Halpa kirjasta Kuppikakku-ohjekirja kaverille ystävänpäivälahjaksi ja itselle Auringonlasku Manhattanilla-kirja, kumpikin vitosen. Ja Clas Ohlsonilta akvarellipaperia pari viikkoo olleeseen maalaushimoon.

Ylempi kollaasi, oikeanpuoleinen kuva:
 Seppälästä aiemmin useasti kuolaamani korkkarit puoleen hintaan eli 15 €
Sain sunnuntaina lahjaksi ihania lankoja♥

Alempi kollaasi:
 Uudet lasini. Saan ne parin viikon päästä. Näkö oli huonontunut tosi paljo sitten kahden vuoden ikäisten nykyisten rillieni. Mutta kahdet aiemmat lasit on pitäny vaihtaa vuoden välein että jos tää näön huonontuminen olis nyt pikkuhuljaa hidastumassa. Kuulemma on tyypillistä että näkö huononee paljo kun silmä kasvaa ja joutuu usein vaihtamaan lasit.
Kollaasissa on myös korut kirpparilta, Viljami kera Lumoavan kirouksen ja Viljami päässään minun ja veljeni Tiimarista joululahja lahjakorteilla hankkimamme siisti peruukki :D

My GIF Animation
Oli automatkalla kaupungista vähä tylsää nii tuli kuvattua tommonen jännä.



cake

Sunnuntaina tuli vieraita käymään. Tein täytekakun, tai oikeestaan vaan koristelin äidin leipoman. Pitkästä aikaa marsipaania. Kaikki kehu kakun ulkonäköä ja makua. Mulle tulee mieleen tosta tyttövauvan kastajaiskakku johon on eksynyt poikavauvan kakun koristeet. Oli se aika hyvää :P


Rochelle Goyle

Sain äipältä sunnuntaina myöhäisenä synttärilahjana Monster High-nuken. Se oli kuulemma ettinyt sitä useesta kaupasta, mutta nyt lauantaina oli sitten vasta löytänyt. Toi on siis Rochelle Goyle. Tosi nätti, tykkään paljon, vaikka en välitäkään erityisemmin Monster Highien peruskasvoista. Oon nähnyt netissä vaikka mitä upeita Monster High-kustomeja, että vois joskus kustomoida ton neidin niistä kuvista vaikutteita vähän ottaen. En välitä erityisemmin tosta Monster Highien huonoryhtisestä kropasta, mutta se on ihan tarpeeks taipuva nivelistä.
Rochelle Goylen ulkoasu on aivan ihana, vaatteet, korut, kengät ja kaikki. Mukana tuleva samaan tyyliin kivipatsas lemmikkikotka tms. on myös hieno. Nuken siivet varsinkin on ihanat, kuten myös hiukset, tosin olen lukenut että liima jolla hiukset on nukella päässä, leviää hiuksiin ajan kuluessa ja tahmaa ne. Saa sitten nähd miten sen kanssa käy.


Clara&Rochelle
Hehe, Clatra ja MH-nukke (noi on muuten myös mun nimen alkukirjaimet) tapasivat toisensa ja tekivät vaatteiden vaihtokaupan. Noi Rochellen vaatteet on tosi ihanat ja sopii Claralle päälle jotenkuten. Evelyn ei (eikä Jared varsinkaan) nyt päässyt sovittamaan Rochellen vaatteita, kun oli muualla kuvan ottamisen aikaan enkä jaksanut hakea XD

En tiedä miettisikö Monsterillekin oman nimen ja taustan, pitää tässä kattoo. Saatan sitäkin kuvailla aina joskus tännekin, mutta pysyn kumminkin pääasiassa tästäkin eteenpäin pullip-perheen nukkejen nukkeilijana (oudosti sanottu)

My GIF Animation
Viljami se vaan jaksaa jatkaa ton pahvijutun järsimistä -___-
Kunnon jyrskytys kuuluu kun se repii sen reunoja.




Viljami yrittää aina tulla koneen päälle ja joskus siinä onnistuukin.

Tässä Viljamin upea viesti jonka joskus kirjoitti. Laitto vielä lähettäjänkin loppuun: vvvvvvvv

Tää nyt oli tämmönen vähä sekava postaus, toivottavasti joku jakso lukeekin XD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti