lauantai 19. tammikuuta 2013

Vuoden must see-elokuvia

Tämän vuoden kiinnostavat uudet elokuvat. Upea elokuvavuosi näiden perusteella vaikuttaa olevan tulossa. Miten tässä jaksaa odottakaan näiden julkaisua...

The Mortal Instruments: City of Bones
Ihana kirjasarja, toivottavasti myös yhtä hyvä elokuva. Tästä jo kirjoitin aiemminkin


Beautiful Creatures-Lumoava kirous
Tosi hyvä traileri, vaikuttaa ihanalta tarinalta, yliluonnollista draamaa. Nuori tyttö, taikavoimat, hyvän vai pahan puolelle, rakkaustarina. Kirous, kohtalo joka voi tuhota kaiken. Kahden puolen välillä, hänen on valittava On pitänyt pitkään lukea kirjat, johon elokuva perustuu. Tosi vangitseva traileri muuten ja hyvin sopii Florence tohon.

Ostin muuten kyseisen kirjana. Vaikuttaa tosi hyvältä mitä nyt luvun jo luin.

Warm Bodies
Zombejaa....jotka muuttuu eläviksi ja rakastaa.

The Host 
Vaikuttaa kiinnostavalta scifiltä, vaikka kirjaa en olekaan lukenut.


Hansel and Gretel
Satujen käyttäminenpohjana on nykyään suosittua kamaa elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Mama
Kunnon kauhuelokuvalta vaikuttaa. Panś Lahyrinthin ohjaajalta. Kiinnostava, jännä ja erikoinen aihe, vaikkakin perinteisesti lapsien kautta rakennettua kauhua.

Carrie
Toinen tuleva kiinnostava kauhuleffa, uusintaversio Stephen Kingin Carrie-kirjaan perustuen. Jo useita Carrie-elokuvia on tullut, mutta en oo nähny yhtäkään. Kirjakin on pitänyt lukee, mutta ei oo tullu luettua. Carrie, kummajainen ja hylkiö jonka päässä pitkän kärsimisen jälkeen napsahtaa.

Oz the Great and Powerful
Vaikuttaa ihanalta satumaailmalta ja James Franco Ozina, ei paha. Hienolta fantasiaelokuvalta näyttää ja toodella erilaiselta kuin alkuperäinen Ihmemaa Oz.

Dorothy of Oz
Oz animaationa. Dorothyn näyttelijänä Gleen Rachelin näyttelijä

Useita uusia ihmemaa Oz-elokuvia siis, viime vuodeltakin muistaakseni pari. Itse en ole nähnyt alkuperäistäkään sitä vuoden 1939 elokuvaa vaikka olen jo kauan halunnut nähdä sen, sehän on oikea klassikko. Ihmemaa Oz-nuket on muuten aika hienoja, mutta en itse todellakaan haluasi.

Anna Karenina
Tämä itse asiassa julkastiin jo viime vuonna, mutta Suomessa tuli kai esitykseen tän vuoden puolella. 
Klassikkokirjaan perustuva historiallinen draama. Ihana rakkaustarina, vaikka en ole kirjaa kyllä aikomuksista huolimatta lukenut. Pääosassa ihana Keira Knightley ja miespääosassa Jude Law, joka tässä ei ole kovin hyvännäköinen parrakkaan vanhan miehen roolissa. Vaikuttaa kunnon suureelliselta ja dramaattiselta.

Frankenweenie
Tämä kai ilmestyi viime vuoden puolella, mutta levitykseen kai tänä vuonna. Jo yksi nimi saa tästä elokuvasta kiinnostavan: Tim Burton. Ihana nähdä jälleen hänen maailmojaan, tarinoitaan ja hahmojaan. Frankenweenie on uusintaversio Burtonin jo vuonna 1984 tekemästä elokuvasta. Poika herättää kuolleen koiransa eloon  Frankensteinin "hirviön" tyyliin ja hommahan karkaa tietysti käsistä. Burtonmaista!


Todellakin mahtavan oloisia ja kiinnostavia elokuvia vaikka kuinka monta jo heti alkuvuoden tiedoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti