torstai 30. toukokuuta 2013

Lasijengi
Hain tiistaina pari viikkoa odotetun paketin. Yllättävän iso oli mutta ei painanut juuri mitään. 
Ja sisältähän paljastui kahdeksan For My Dollista tilattua peruukkia. Ei kaikki tietenkään omille nukeilleni vaan kolme Ticohaballe ja kaksi Annasofialle(Yääh, kuvan laatu :P)Siinä uudet peruukit nukkeleiden päässä. Ofelialle tosiaan en tilannut uutta koska tuo vanha on hyvässä kunnossa ja just sen tyylinen.Jared sai tummanruskean lyhyen peruukin. Stailasin sen tollein vähä vinoon ettei oo ihan suora etutukka kun tuli vähän pottafiiliksinen tukka jos laittoi ihan suoraan. Tämä on Jaredille juuri sopiva peruukki.Evelynin hiustyyli koki suuren muutoksen vanhasta kuparinruskeasta pinkiksi. Minua vähän pelotti sopiiko se Evelynille ja vähän kauhistelin siinä päähän laittaessa vielä, mutta kyllä tuo on hyvä kun siihen tottuu. Väri olisi ehkä saanut olla hitusen tummempi kun kasvot näyttää aika voimakkailta tuon vaalean peruukin rinnalla. Ja Clara neitinen sai tuollaisen turkoosin kiharapilven. Olisin halunnut vaaleansinisen, mutta tuota mallia ei ollut sen värisenä. Pelkäsin että olisi ollut liian voimakas väri Claralle mutta se sopiikin täydellisesti pikkuneidille, varsinkin silmien väriin.

Siinäpä oli uudet peruukit lyhyesti esiteltynä, kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen. Tilauskimppalaisten (onko tuo edes oikea sana :D) peruukit matkaa pian postissa omistajilleen.

Noista nukeillani kuvissa olevista laseista vielä, julkaisen tässä joku päivä jonkinlaisen askartelupostauksen jossa kerron niistä enemmän. 

Kuvatarina puolestaan on tässä näköjään lähteny jonkinlaiselle lomalle. Ei ole vain ehtinyt/inspiroinut kuvata, mutta kyllä minä sen tässä loman alussa vielä kuvaan eli se jatkuu vielä. Toivottavasti sen hidas tahti ei haittaa paljoo.

Tuli muuten heitettyä eilen talviturkki kavereiden kanssa yökoulussa. Oli lämmintä vettä ja muutenkin kuin uimassa tosi hauska viimeinen yökoulu (kuitenkin varmaan jatketaan perinnettämme syksyllä) Tosiaan, ihan outoa että loma alkaa, enää jäljellä vain huomisen neljä tuntia koulussa (maalamassa kuvistyötä) ja lauantain yksi tunti päättäjäisissä. Ihanaa kun vihdoin tosi tarpeeseen tuleva kesäloma, jospa nämä hyvät säät jatkuisi sitten vielä.


8 kommenttia:

 1. Ihania peruukkeja oli, sopi tosi hyvin sun nukeille <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten komea Jared on tuossa uudessa peruukissa!! :3
  Ihania peruukkeja.

  VastaaPoista
 3. Nuo peruukit sopii tosi hyvin kaikille nukeille, erityisesti tuo vaaleenpunanen Evelynille.♥

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania peruukkeja porukka sai! ^^

  VastaaPoista
 5. OIIII IHANAT! >.< Evelyn ja Clara on tosi suloset ja Jaredinkin peruukki sopii tosi hyvin .w.

  VastaaPoista