maanantai 13. toukokuuta 2013

Upeita Doctor Who kohtauksia halki seitsämän kauden

Taas kerran tälläinen Doctor Who-hehkutuspostaus.

Varokaa spoilereita!

Vaikea valita yksittäisiä kohtauksia joten laitan kausien trailereita joihin on koottu kausien merkittävimpiä kohtia. En siis huomioi vanhaa Doctor Who sarjaa koska siihen en ole perehtynyt.

Ekan kauden traileri


Rose ja 9. Tohtori. Ei kyllä paljoa muista näistä kausista kun viime kesänä tuli katsottua

Toinen kausi

3. kauden traileri

4. kauden traileri

Nyt Suomen jaksotahdissa ollaan siis menossa kaudessa 4/7.

Bad Wolf return, Donna ja 10. Tohtori

Journey's end oli kyllä upea!

Huomisen DW-jakson ohjelmakuvaus:
Kaiken loppu 1/2. On jouluaatto ja valtakunnassa kaikki hyvin. Vain Wilf muistaa menneet kauhut - sekä Oodit, joilla on kiireellistä asiaa Tohtorille. Ja syrjäisellä joutomaalla liikkuu nälkäinen olento.

Ja jakson toinen osa:
Kaiken loppu 2/2. Kun Mestarin kaavailut osoittautuvat olevan vain osa vielä suurempaa suunnitelmaa, on käsillä kaiken olevaisen lopullinen tuho. Onko Tohtori valmis tekemään kaikkein suurimman uhrauksen?

Noihin jaksoihin päättyykin neljäs kausi.

Nämä jaksot ihan kohta kakkosella. Master palaa...Ihana Chameleon Circuitin kappale

En kyllä todellakaan odota innolla 10. Tohtorin regeneroitumista, en halua heittää hyvästejä David Tennantin Tohtorille :'( Kaipa Matt Smithiinkin sitten pian tottuu, mutta kun David on niin ihana. Pian Amykin saadaan kuvioihin.

Upeita pätkiä kausilta 1-5

Taitaa meno jonkin verran muuttua 11. Tohtorin myötä

5. kauden traileri

6. kausi

Näitä ihan uusia, seitsämännen kauden jaksoja pääsee kai sitten kesällä kattomaan. Ei pitäisi kyllä kiirehtiä asioiden edelle.

7. kauden traileri.
Dalekit ne vaan on ja pysyy, tulevat aina vaan uudelleen ja uudelleen, mutta mikäs siinä, sympaattisia peltipyttyjähän ne.

Seitsämännen kauden päätösjakso


Doctor Who täyttää Marraskuussa jo 50 vuotta. On pitkä taival ollut. Pitäisi kyllä joskus perehtyä vanhaankin, alkuperäiseen klassikkosarjaan.

50-vuotis traileri


Ja vielä viimeinen traileri.En usko että kukaan oikeesti katsoi näitä. Mä ainoona vaan ihan innoissaan :D


4 kommenttia:

 1. Katsoin ja luin! Minäkin olen ihan innoissani, vaikka olenkin katsonut jo kaikki jaksot netissä ja DVD:ltä. Kyllä sitä pian tottuu 11:sta Doctoriin, vaikka Tennant onkin niin ihana. Vitoskausi ei ole niin hyvä,mutta kuudes on mieletön! Ihanan sonic screwdriverin olet lisännyt "nuoleksi":D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itteni piti kattoo jaksoja netistä viime kesän jälkeen, mutta en sitten ehtinyt. Kiva sitten kun nyt leväällä jatkui niin pääsi taas seuraamaan:-)

   Poista
 2. Tennant on niin paras :D Harmi vaan kun se häippäsee D:

  VastaaPoista