maanantai 13. heinäkuuta 2015

”Mä olen Hercule Poirotin ja Lisbet Salanderin salattu lapsi.” elikkä viime aikojen kuulumisia


Vihannesdippailua Star Wars-maratoonin seuraksi Samin kanssa 29.6.

Kampauskokeiluja 3.7. Netflixistä Between-sarjan pilottikauden vikaa jaksoa katellessa. Ilman mitään peiliä :D


Lauantaina lähdettiin Heinolaan mökkeilemään kauniiseen säähän. Paljon hyvää ruokaa ja juomaa, uimista ja kaikenlaista puuhaa.

Koristelemani synttärikakku kummitädille.Kummieni mökillä kokeiltiin äidin ja kummitädin kanssa enemmän ja vähemmän kauniita hiuskoristeita luonnonmateriaaleista


Sunnuntaina suunnattiin lähellä Heinolaa sijaitsevaan Verlan tehdasmuseoon. Kävimme myös paperi/kartonkitehtaan toiminta-ajasta kertovalla esittelykierroksella. Tuli kierrettyä myös kivoja käsityöbutiikkeja kauniissa säässä.


Kahvi-ja limpparitauolla Verlan tehdaskylän kahviossa.


Maanantaina lähdettiin Heinolasta mökkeilemästä Kouvolaan Tykkimäkeen. Jouduin aika monissa laitteista käymään yksin, sillä muille oli liian hurjia xD Tuossa yllä olevan kuvan laitteessa piti pitää arskoista kiinni kun meni pää alaspäin. Ei siis ole kauhisteleva ilme kumminkaan vaikka mukavasti mahan pohjassa tuntuikin :D


Ei kyllä ole ennen tullut juotua jäähilejuomaa tuollaisesta ihmeastiasta xD

Pitkästä aikaa hattaraa, edustavalla ilmeellä tietty.Käytiin perheellä Kouvolassa Rossossa syömässä huvipuistopäivän jälkeen ennen kotimatkaa.


Matkamuistona Tykkimäeltä palanut rinta, niska ja olkapäät :/ Kyllä kirveli.


Veljeni teki Heinolan, Verlan ja Kouvolan reissusta hienon kattavan postauksen. Itse en juurikaan voinut reissulla kuvata, joten kannattaa käydä katsomassa veljen upeat kuvat mm Verlan ruukkikylästä ja minusta Tykkimäen hurjissa laitteissa xD


Ajomatkoilla istuessa tuli luettua läpi Salla Simukan upea Lumikki Anderssnista kertova trilogia. Näiden kirjojen ulkoasu on muuten aivan upea! Kuten myös trilogian juonikin. Repesin esimerkiksi sarjan ekassa osassa olleelle keskustelulle, josta lainaus otsikkokin on. 


Keskiviikkona käytiin perheeni ja Samin kanssa kahta asutoa Joensuussa, kerrostalokaksiota ja rivitalokaksiota. Laitettiin hakemukset vetämään kumpaankin ja toivottiin kovasti että jompikumpi saataisiin. 

Seuraavana päivänä sainkin soiton vuokranvälitysfirmasta ja saimme asunnon! Se oli katsomamme rivarikämppä. Oma suosikkini tosin oli kerrostalokaksio, sillä se oli kotoisamman oloinen ja avarampi. Samin suosikki puolestaan oli rivitalo. Ensivaikutelmaani asunnoista voi tosin vaikuttaa sekin että rivarikämpässä oli vielä nykyinen vuokralainen ja hänen kalusteensa. Enköhän saamaamme kämppäämmekin tykästy kunhan sen pääsee kalustamaan ja sistustamaan omannäköiseksemme.


Torstaiksi olimmekin jo kasanneet äidin tarpeettomia astioita omaan kotiin lähteväksi.
Lähdimme koko perheellä Ikeaan ostamaan tarvittavia keittiötarvikkeita, minulle ja Samille sängyn sekä veljen vuokrayksiöön kalusteita ja taloustarvikkeita.


Ennen Ikea-kierrosta kävin Matkuksen Iittala-myymälässä käyttämässä lakkiaislahjakortin. Löytyi kuusi ihanan raikkaan väristä lasia ja söpö Runo-sarjan lautanenIihhana pylvässänky on nyt meidän :3


Tämä lamppu kävis hyvin makkariin tuon sängyn kaveriks, mutta en vielä tällä Ikea-reissulla sitä ostanut.


Tämä Star Wars-henkinen lamppu olis kyllä unelma mutta toistaiseksi jäi ostamatta.Ja ostettavaahan löytyi kolme kärryllistä. Onneksi välillä käytiin syömässä Ikean lihapullia sillä muuten olisi varmasti kaikilta palanut hermot xD


On oman talouden tarvikekokoelma jo hyvällä mallilla ensi kuussa koittavaa muuttoa varten :)

Tänään oli sitten ensimmäinen työpäivä. Olen kolme viikkoa kesätöissä S-Marketissa ja onneksi ainakin tää eka päivä meni tosi nopeesti. Yllättävän hauskaa se hyllyttäminen on :D


2 kommenttia:

  1. Ihana sänky! Ois kiva jos tekisi myös ihan oman postauksen asuntoa varten ostamistasi kalusteista ja tavaroista yms. : ' )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkii oon rakastunut siihen :3 Kiitos upeesta ehdotuksesta :D Mulla oli idea asunnon esittelystä kunhan se on valmis mutta teenpä tuollaisenkin postauksen :) Varmasti hyödyllinen niille jotka miettii mitä omaan kotiin tarvitsee hommata.

      Poista