keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Dark Shadows

File:Dark Shadows 2012 Poster.jpg
Toukokuussa tulee uusi kiinnostava elokuva: Dark Shadows. Se jatkaa ilmeisesti vampyyribuumia. Minua siinä eivät vampyyrit niinkään kiinnosta, se innostus on minulta jo suurimmilta osin mennyt. Elokuvassa kiinnostaa se, että se on Tim Burtonin ohjaama. Olen tykännyt tosi paljon Tim Burtonin aiemmista elokuvista, kuten Saksikäsi Edward, Jali ja suklaatehdas, Painajainen ennen joulua, Corpse Bride ja Liisa ihmemaassa. Tässäkin Burtonin ohjauksessa on hänen vakionäyttelijänsä Johnny Depp, kuten niin monessa muussa Burtonin ohjauksessa. Toinen monissa Burtonin elokuvissa näytellyt on Helen Bonham Carter, Tim Burtoni avopuoliso, joka myöskin näyttelee tässä Dark shadowsissa.

Dark Shadows vaikuttaa ainakin trailerin perusteella erilaiselta vampyyrielokuvalta, kuin muut nykyisen vampyyribuumin leffat. Vaikuttaa Johnny Depp- ja Burtonmaisen hauskalta ja hieman vinksahtaneelta.

Dark Shadows perustuu vanhaan, joskus 1960-luvun lopulla esitettyyn Yön vampyyrit-sarjaan. Depp näyttelee vampyyria Barnabas Collinsia, jonka noita noitui kostoksi huonosta kohtelustaan. 200 vuotta maahan haudattuna vietettyään Barnabas vapautuu muuttuneeseen maailmaan ja etsii sukunsa jälkeläiset, jotka vaikuttavat erikoislaatuiselta porukalta.
Odotan innolla tän kiinnostavalta vaikuttavan leffan ilmestymistä. Plääh, mitenkähän kauan siinäkin menee että se tulee DVD:lle.

1 kommentti:

  1. Oon ite kauhee Johnny Depp fani joten toivon et toi on hyvä ;D

    VastaaPoista