maanantai 2. huhtikuuta 2012

Alkukevään uudet sarjat ja kaudet

Ihana Musen kappale

Tässä "alkukeväällä" tai "lopputalvella" vai miksi tätä aikaa nyt sanoisi, on alkanut useita hyviä uusia sarjoja ja tuttujen huippuhyvien sarjojen uusia kausia. Tässä listaa tällä hetkellä seuraamistani sarjoista.

1.Supernatural
Of cource. Supernatural on vaan niin huippuhyvä. Kuten muutamasta edellisestäkin postauksesta ilmenee, olen hulluna Supernaturaliin. Jo viides kausi alkoi 6.3. Suomen töllössä.

2.True Blood
Seuraan True Bloodia vaikka ekan kauden ilmestymisen aikainen vampyyri-innostumiseni on jo hiipunut. Sarjan hahmot ovat kiinnostavia ja koko ajan tulee uusia jänniä tapahtumia ja juonikuvioita. Nyt Suomessa  neljäs kausi.

3. Kolme miestä ja tyttö
Hauska komediasarja nimensä mukaan kolmesta miehestä ja tytöstä. Teen myöhemmin erikseen postauksen tästä sarjasta.


4.Iholla
Iholla on kotimainen ohjelma, jossa seurataan kuuden toisilleen tuntemattoman naisen elämää. Naiset, iältään 16-45-vuotiaita, saavat käyttöönsä kameran, jolla he kuvaavat omaa elämäänsä lähes puolen vuoden ajan.SiniEsinMariaHeliSaara ja Pia avaavat itsensä rohkeasti kameralle sellaisina kuin ovat.

Luulisi että tälläinen tavallisten suomalaisten naisten elämää seuraava sarja olisi tosi tylsä ja niin aluksi luulinkin, mutta kun aloin seurata sarjaa, huomasin ettei se olekaan tylsä. Ihan yllättävän kiinnostava on seurata tavallisten naistenkin elämää ja heidän tekemisiään ja ihmissuhteitaan.5.BlogistaniaBlogistania on dokumentaarinen ohjelmasarja, joka esittelee kymmenen nuorta naista ja heidän elämäntapansa, jossa omalla blogilla on merkittävä roolinsa. Tekijästä riippuen postaukset vaihtelevat saumasukista ja hatuista tilkkutöiden kautta ekomuotiin.
Kaikilla päähenkilöillä blogin aihe vaikuttaa pukeutumiseen, sisustukseen ja ihmissuhteisiin. Ohjelmassa kurkataan myös bloggaajien koteihin, työhuoneisiin ja inspiraatiopaikkoihin sekä tavataan kaverit käsityöillan merkeissä.
Blogit ja Blogistania ovat naisten omaa aikaa, luovuutta ja iloa kasvokkain ja netin kautta jaettuna. Tiedossa on tekemisen iloa ja taitoa, ystävyyttä, kurkistuksia ja kohtaamisia.

Plääh, tääkin sarjan esittely kopsattu, tällä kertaa Yle2:n sivuilta.

Kiva ja inspiroiva sarja vaikuttaa olevan.Tavallaan outo ohjelman aihe: blogit.
Tästä ekassa jaksossa esiteltyyn Oustapop-blogiin. Ihania kaikkia tuunattuja juttuja. Ei kyllä minulla ideat ja aika riittäis semmosiin vaikka olen joskus tuunannut jotain vaatteita sun muuta vaihtelevalla tuloksella.
Tästä toisen jakson Fiona Timantin blogiin, joka on erityisen ihana kun siellä on kaikkee kivaa vintage-juttua.

6.Kosto
"Vääryyttä ei voi kojata vääryydellä,
vääryys ei kuitenkaan korjaa vääryyttä,
koska vääryydet eivät koskaan ole samanarvoisia. 
Se jolle on tehty suurta vääryyttä, saa tyydytystä vain kahdesta asiasta:
Täydellisestä anteeksiannosta tai kuolettavasta hyvityksestä.
Tämä ei ole tarina anteeksiannosta."


Kotikonnuilleen Hamptoniin pitkän tauon jälkeen palaava Emily Thorne on nuori älykäs nainen, jolla on Menneisyys.Pitkään kostoa suunnitelleella Emilyllä on vihdoin tilaisuus tasata tilit menneisyyden kanssa! 

Olen tosi huono esittelemään mitään tuollein tiivistetysti, joten tuokin esittely on mtv3:n sivuilta.
Kosto vaikutti ekan jakson perusteella ihan hyvältä ja kiinnostavalta sarjalta ja päätin alkaa seurata. Sunnuntaina 1.4. ollut toka jakso on vielä katsomatta.

Kyllä on Kostossa tyyliksätä ja eleganttia hienostoporukkaa.

7.Sinkkuelämää

Sinkkujen ystävyyttä, kiinnostavia henkilöitä, parisuhteita, hauskoja, nolojakin tilanteita, ihania vaatteita ja kenkiä. Niistä on Sinkkuelämää-sarja tehty.
Ikisarja Sinkkuelämän uusinnat alkoivat ties monettako kymmenettä kertaa joku viikko sitten. Olen kerran jo katsonut sarjan kaikki kaudet, mutta kai ne voisi uusiksi katsoa. Elokuvatkin on tullut pari kertaa kateltua.

8.Tulevat sarjat
Huhtikuun kuluessa alkaa vielä muutama kiinnostava sarja: retroilmailusarja Pan Am ja minisarja Mildred Pierce. Toukokuussa alkaa vielä yksi kiinostava sarja, Pretty little liars ja aiemmin seuraamani Merlinin kolmas kausi alkaa kesäkuussa. Eli siis katsottavaa riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti