keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kolme miestä ja tyttö

Mitä tapahtuu, kun kolme miestä saa kämppiksekseen suloisen mutta jokseenkin omituisen tytön? Jessica Day on nuori, iloinen opettaja, joka menee eteenpäin elämässä aina laulaen. Jessin elämä muuttuu täysin, kun hänen poikaystävänsä jää kiinni rysän päältä. Eron seurauksena Jess etsii uuden kodin.
Kimppakämppä löytyy nopeasti, ja sen Jess jakaa kolmen itselleen täysin tuntemattoman miehen kanssa. Nick on elämäänsä tympääntynyt oikiksen kesken jättänyt baarimikko. Schmidt on itsevarma bisnesmies, joka uskoo olevansa Jumalan lahja naisille. Winston on äärimmäisen kilpailuhenkinen ex-urheilija, jonka elämältä puuttuu suunta.
Olen seurannut tässä pari kolme viikkoa sitten Subilla alkanutta Kolme miestä ja tyttö-sarjaa. Se on tosi hauska. Jessillä on ihania vaatteita ja Zooey Deschanel on säteilevä, kaunis ja hauska hömelönä Jessinä. Sarjan kolme miestä ovat suloisia ja vähän ressukoita. Hahmojen välinen kemia ja yhteiselo on hauskaa ja luontevaa. Aloitusjaksossa vaan ihmetytti kun Jess tuli miesten luo asumaan kuin olisi aina asunut siellä ja tuntenut miehet entuudestaan, vaikka ainakaan minun käsitykseni mukaan ei tuntenut. Kaiken kaikkiaan sarja on hauskaa viihdettä puolen tunnin jaksoina.Tässä kuvia ihanasta Zooey Deschanelista Jessinä. Olen aiemmin nähnyt Zooeyn elokuvissa Linnunradan käsikirja liftareille, Muuttohaluton poikamies ja Yes man.Tässä Jessin asukokonaisuuksia:


 Kaikki kuvat Googlen kuvahausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti