perjantai 4. syyskuuta 2015

Ensimmäinen fuksiviikkoYliopistolla on lähtenyt hyvin sujumaan :) Tiistaina tosiaan oli ensimmäinen päivä ja tämä viikko on ollut yhtä hulinaa ja tiedon syöttämistä. En siis ole ehtinyt päivittämään blogiakaan. 

Onneksi on ollut tosi paljon pohjustusta, paikkojen esittelyjä ja tuutorointia. Meillä on tosi mukavat kolme tuutoria jotka hyvin jutuissa mukana. Ryhmäläisiä on 24 joista neljä on poikia. Kaikki ryhmäläiset vaikuttaa mukavilta mitä nyt on ehtinyt juttelemaan hälinän keskellä. 


Ensi viikon alussa meillä on jo opintoretki ja siellä varmasti yhteishenki tiivistyy entisestään, kuten myös keskiviikkona olleella kaupunkisuunnistuksella. Kukin ryhmä valitsi teeman jonka mukaisesti pukeutuu; me valitsimme teemaksi jätesäkit ja folion. Meidät siis jaettiin ryhmiin joissa kierrettiin ympäri kaupunkia ainojärjestöjen pitämillä hauskoilla pisteillä. Oli vaikka mitä laulamisesta ihmistwisteriin ja ilmapallon kuljettamisesta viestijuoksuun. Illalla oli sitten jatkot Kerubissa ja oli tosi hauskaa. 


Mulla oli siis päällä tuollainen foliorusetti ja jo roskiin päätynyt jätesäkeistä muotoiltu mekko jossa foliorusetti edessä, kuvista näkyy kyllä aika huonosti.


Nämä oppaat tulee kyllä tarpeeseen!

Ilmoittauduin jo ensimmäisille kursseille, joista osa alkaa vissiin ensi viikolla. On kyllä ollut totuttelemista WebOodiin, Moodleen ja yliopiston sekaviin nettisivuihin.

Tämän verran minulla on jo haalarimerkkejä

Tänään ainejärsetömme Nefan edustajat infosivat meitä ainejärjestöhaalareistamme. Meidän haalarimme tulevat siis olemaan tumman harmaat ja tehtävänämme on nyt kerätä sponsoreita haalareitamme varten että saamme niiden hinnat omille kukkaroillemme sopivimmaksi.


Pakko laittaa loppuun vielä ruokakuva jos toinenkin loppuviikon kokkailuistamme: itse tehtyjä lohkoperunoita, pulled porkia ja kasviksia. Oli kyllä hyväää ♥Hyvin on siis lähtenyt opiskelut (ja yhdessä kämpillä kokkailu) siis rullaamaan. Nyt viikonloppuna kotiin ja tuttujen häihin, ensiviikolla sitten uusia jänniä koulujuttuja.

1 kommentti:

  1. Elämässä kaikki siis todella hyvin tällä hetkellä! Kuulostaa ihanalta xD

    VastaaPoista