sunnuntai 30. elokuuta 2015

Ruokapitoinen postaus ja jännitystäNyt puolen vuoden pituisen lomani ollessa lopuillaan, halusin muistella kulunutta kesää ruoka throw backina, sillä kesän mauthan tuovat menneen kesän elävimpänä mieleen. Ekassa kuvassa perhetuttujen mökillä viikonlopun vietossa ja herkuttelemassa.
Samin kotona kokkailemammme kebab-salaatti ja täytetyt paprikat ♥Pöytä täynnä herkkuja veljen tupareissa :p


Mozzarella-mansikka-avokado-basilika salaattia ♥____♥


Pukeutumisinspispäivä shoppailemaan lähdössä 8.8.


Äidin ja veljen kanssa Amarillossa veljen loman lopulla shoppaillessamme vielä loppuja tarvikkeita asuntoihimme.


Oltiin äidin kanssa kahdestaan kotona ja se leipoi lettuja joita syötiin keräämieni metsämansikoiden ja kermavaahdon kera :3
Kokkailtiin yhdessä veljen asunnolla pasta carbonaraa, maistui paremmalta kuin näytti. Kaveriksi valmis mozzarella-salaatti.


Näkemässä kaveria vikaa kertaa ennen muuttoa.Toinen yhdessä asunnossamme kokkailemamme ruoka: makaronilaatikko. Tuli muuten niiiin hyvää. (ensimmäinen ruokamme oli tortilla-lasagne joka sekin muuten tosi namia) Tuo raparperi-vanilja-jäätee oli herkullinen löytö Taito-korttelista.


Pyöräiltiin yksi päivä keskustaan pyörimään ja käytiin torilla jätskillä.


Auringonpaisteen takia sokkona ottamani kuva (tarkennus vaikka missä) herkullisesta kookos-suklaa-jäätelöstäni :3Samin meille tekemä kasvishampparivälipala :p

Harmi kun en ole vielä voinut kuvata ja esitellä asuntoamme ja sisustusjuttuja. Minulla ei ole vieläkään järkkäriä käytössäni, sillä veljeni tarvitsee kumpaakin kahta järkkäriämme aloitettuaan valokuvauksen opiskelun ammattikoulussa. Sovittiin kuitenkin että viikonloppuisin kotona käydessäni voidaan vaihdella kameroita. En kuitenkaan nyt viikonlopun kotona vietettyäni ottanut kameraa mukaani koska en kumminkaan ekalla kouluviikolla ehtisi kuvailla.

Yksi ongelma asunnon esittelyssä on kuitenkin se, ettei meillä ole vielä kattovalaisimia ollenkaan :,( Pelkillä jalkalampuilla ym ollaan koitettu nyt pärjäillä mutta iltojen yhä pimetessä olis kyllä hyvä saada lamput. Sitten olisi parempi kuvailla kämppää kun olisi valaistus kunnossa.


On kyllä aika kauhistunut fiilis nytkin kun ajattelen että koulu alkaa ihan just! Ylihuomenna! Olen fuksi....Yliopisto-opiskelija.... Mitähän siitäkin tulee...? Ja millainen on 25 henkilön ryhmämme? Ja millaista yliopisto-opiskelu edes on? Aika jännitys kun tiistaina nämä asiat alkaa selvitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti