perjantai 23. lokakuuta 2015

Ideoita halloweeniksi, osa 1: Koristelu ja tarjottavat


Olen jo pitkään ollut aikamoinen halloween-intoilija ja tykännyt pukeutua creepysti. Perinteenäni on ollut järjestää kavereilleni joka syksy halloween-kekkerit mutta nyt taitaa tämä perinne päättyä kaveriporukkamme muuttojen takia.

Itselläni on keskiviikkona tietossa meidän ainejärjestömme toisen ainejärjestön kanssa järjestämät Warjo-bileet. Aloin pohtia heti niistä kuultuani miksi pukeutuisin. Lähdin etsimään innoitusta aiemmista asuistani.

Nytpä esittelenkin aiempien vuosien halloweenejäni ja toivottavasti halloween-juhlien järjestäjät ja muuten vain pukeutujat saavat näistä inspiraatiota vuoden karmivimpaan päivään. Minun piti jakaa tämä halloween-spektaakkelini kahteen osaan sillä muuten tästä postauksesta olisi tullut ihan liian pitkä :/ Tästä ensimmäisestä osasta siis ideoita lähinnä juhlien järjestäjille.

Ideoita juhlatilan sisustukseen ja koristeluun:


Vuonna 2009 oli näin alkeellista :,D

Vuodelta 2011

Vuonna 2013 luuranko päätyi hirteen.

Silloin minulla oli innostus tällaisten amigurumi-hahmojen virkkaamiseen.


Vuonna 2013 olin todellakin panostanut halloween-juhliini. Ne taisivatkin jäädä halloween-pippaloideni huipuksi,sillä viime vuoden juhlat olivat vähän nihkeät sillä melkein kaikkien kavereideni poikaystävätkin, kuten Samikin, olivat mukana.Olin tulostellut netistä vaikka mitä creepyjä vanhoja valokuvia ja laittelin kehystettyinä ympäri huonettani.


Vaikka mitä kivaa löytyy kuvahausta hakemalla creepy old photos.


Oli myös jotain tämmösiä örkkipurkkeja


Ja kaikkea randomia vanhaaa, karmivaa tavaraa. Ja jotain karmivien tutkimusten aineistoa ja likaisia purkkeja.


 Tietysti myös voodoo-nukkeja nuppineuloineen


 Eikä halloween ole mitään ilman karmivia nukkeja.

Vuonna 2013 koristeeksi tuli myös pikku Taavetti-kummitus :3

Täällä lisää kuvia vuoden 2013 koristeluista.

Viime vuonna puolestaan en juurikaan ajan puutteen takia panostanut koristeluun.

 
Ideoita tarjoiluun


 Vuonna 2009 tarjolla oli kurpitsa- ja kummituskoristeisia kolmioleipiä, ällön näköisiä muffinsseja ja uskomaton hämähäkki-kakku. Miten olenkaan jaksanut väsätä kaikkea!


Vuonna 2010 nautittiin muum muassa tällaisestä pääkallo-kakusta. taisi olla perus mutakakku johon tein pääkallon leivinpaperisapluunan ja tomusokerin avulla.


Useimpina vuosina on ollut tarjolla tällaista boolia, tosi nuoria kun on oltu, alkoholittomana tietysti. Jotain spriteä ja marjamehua siihen on laitettu ja muovihanksan avulla tehty jäinen käsi sekä tuorekelmulla päällystettyjä paperimassasilmiä.


Vuonna 2011 oli tarjolla mm hampurilaisia ja paperimassasilmät olivat löytäneet paikkansa salaatin koristeena.


Vuonna 2013 oli tällaisia muffinsseja, hämähäkkikakku ja cakepopseja.

Outoa kun viime vuonna ei tullut kuvattua tarjoiltavia :/
 En muista yhtään oliko silloin edes halloween-teemaan koristeltuja juttuja.

Yleensä suolaisena syötävänä tarjolla on ollut esim joko hampurilaisia, tortilloja tai pizzaa, vartaita, joissa esim juustoa, nakkeja, lihapullia, viinirypäleitä ja kirsikkatomaatteja. 

Tässä minä vuonna 2013

Seuraavassa postauksessa sitten luvassa aiempien vuosien halloween-asujani. Asuideoina postauksesta tulee löytymään muun muassa vampyyria, hullua tappajaa, zombieta, Jokeria, Samaraa, luurankoa ja kissaa.

2 kommenttia:

 1. Taavetti-kummitus on SYMPPIS <3

  Ja taas, omg, mikä energia tehdä kaikkea! Mitä sitä saisikaan aikaan, jos omistaisi vapaa-aikaansa muullekin kuin elokuville... xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii se on sekä kummitusasulla että ilman :3 Hahaa xD

   Poista