torstai 29. lokakuuta 2015

Kolmeen viikkoon en oo kotonakaan

Äitini ja veljeni olivat pari viikkoa sitten viikonloppuna mun ja Samin luona käymässä ekaa kertaa yötä käymässä. Oli mukavaa kun kierreltiin kaupungilla, käytiin Amarillossa syömässä ja kierrettiin täällä järjestetyillä käsityömessuilla silloin kaksi viikkoa sitten.


Joensuu-areenalla olleilla Taikasormet-kädentaitomessuilla oli vaikka mitä kierreltävää ja katseltavaa, mutta yllättävän vähän oli itseasiassa käsityötä myynnissä.

Itselle mukaan messuilta löytyi kuvan sulka-heijastin, steampunk-koristekuvia ja kuopiolaisen ihanan käsityöyrittäjän, Minna Suurosen persoonallinen värityskirja.Tämä värityskirja on kyllä niiin sympaattinen

Kannattaa käydä katsomassa tästä Suurosen kivat kotisivut, sieltä pääsee verkkokauppaankin, josta tämä värityskirjakin löytyy. Tämä kuulostaa itsestänikin sovitulta mainostamiselta mutta tämä ei siis ole mitään maksettua mainosta :,D Olen itse vaan ihastunut Suurosen värikkäisiin luomuksiin, vaikka ne eivät ihan oman tyylisiäni olekaan. Äitini sen sijaan on Minnalta joskus ostanut oranssin veikeän pöllömekon.


Tämän verran olen ehtinyt kuvia väritellä. 
Värityskirja on kivan erikoisesti ylöspäin selattava ja sivut saa irrotettua.
 Sulkaheijastin päätyi tietysti takin vetoketjuun roikkumaan, steampunk-koristekuvat kiinnitin puolestaan eteisen oveen peilin ympärille.


20.10. kävin pitkästä aikaa kampaajalla. Pari tuntia ennen kampaajalle menoa päätin että kerrankin on  saatava jotain uudistusta hiustyyliin. Päätinpä sitten leikkauttaa etuhiukset.

Long red hairstyle for oblong shape of face #hairstylesforlongfaces:

Mallikuvana mukana oli kampaajalle tämä mutta aika erilainen siitä kumminkin tuli, ei mulle ihan noin paksua, kerrostettua etutukkaa saa.

ENNEN:


Kuivia, ohuita latvoja lähti siis ihan useamman sentin verran, kuten melkeinpä jokaisella kampaajakäynnilläni. Kyllä tämä ennen-kuva eroaa aika paljon nykyisestä.

JÄLKEEN:


 Mulla on joskus ennenkin, varmaan yläasteaikoina, ollut tällainen sivuetari, jonka luulen sopivan mulle paremmin kuin ihan suoran. Onhan tähän mennyt vähän aikaa totutellessa, kun aluksi näytti mielestäni kamalalta mulla.


Tää näyttää mun mielestä ihan kivalta hiukset kiinnikkin tällein huolettomasti.


 Olin nyt viime viikonloppuna käymässä kotona ja kolme viikkoa mikä kului edellisestä käynnistä, tuntui todella pitkältä ajalta! 


Oli kyllä kauhea ikävä kissoja kun en kolmeen viikkoon nähnyt D,:


Taavetti vakiopaikallaan hyllyn päällä rakkaalla lampaantaljallaan.


Vili "lukemassa karttaa"


Taavettipa tietysti tuli Vilin unia sotkemaan


Taavetti nukkua molempina kotona nukkuminani öinä sänkyni jalkopäässä ♥___♥


Vili oli keksinyt hyvän nukkumapaikan rikkinäisen hyllyn päältä, vaatteeni pehmusteenaan.


Joka kerta kotona käydessä pitää heti kissojen jälkeen tarkastaa avokadojeni tilanne että paljonko ovat kasvaneet ja kastella ne. Voisinkin tehdä ihan oman postauksensa avokadojen kasvatuksesta.


Perjantaina saavuin kotiin ennen muita ja tein kauraomena-paistoksen. 
Nopeaa herkkua jota monesti kotona on ollut tapanani tehdä.


Äidin laittamaa herkkuruokaa :3


Kyseessä huonolaatuinen Instagram-kollaasi xP

Äiti teki myös korvapuusteja, joista olin jo kauan haaveillut, sekä sämpylöitä, jotka oli huippuhyviä varsinkin tuoreena :3

Nyt reilun viikon päästä taas  kotiin moikkaamaan halloweenia täällä kämpillä ja kaupungilla vietettyäni.

3 kommenttia:

  1. Otsahiukset näyttävät paremmilta kuin entinen hiusmalli! Ihan vaan fyi... eikä tarkoitus ole mollata entisiä hiuksiasi... xD

    VastaaPoista