torstai 19. heinäkuuta 2012

Särkänniemen reissu

tikkuukkotanssii.gif
On huomaamattani näköjään kulunut melkein neljä päivää edellisestä postauksesta, mutta mitäpä tuosta. Nyt sitten vaan on paljo postattavaa. En ole aiemmin tänään enkä eilen ehtinyt/voinut postata joko käymässä olleiden serkkujen, kaverin tai ukkosen takia jolloin on pitänyt netti katkaista. 

Tässä vähän maanantaista:
Silloin tilasin erään neitokaisen. Se on jompikumpi näistä mutta se kumpi se on, selviää myöhemmin. Tulisipa se pian ♥

Tiistaina oltiin siellä Särkänniemessä äidin, veljen ja serkkujen kanssa. Piti herätä jo puoli kuudelta. Kauheeta, ei lomalla niin aikaisin pitäisi joutua heräämään. Mutta linja-auto lähti jo seitsämältä. 
    Menomatka meni yllättävän nopeasti lukiessa, piirtäessä, katsoessa linkin telkkarissa näytettävää elokuvaa ja sekoillessa serkkujen ja veljen kanssa. Ja tietysti keltaisia autoja bongaten ja matkaseuraa mätkien niitä nähdessä.
Joku random-auto. Sattumalta sain kuvan tuosta linja-auton ikkunasta otettua

  Perillä Särkässä oltiin jotain 12.25, vaikka olis pitänyt olla aikataulun mukaan tasan kahdeltatoista. No, siinä sitten sisään jonottaessa meni jo vaikka kuinka kauan kuten myös moniin laitteisiin mennessä. On se kun n. kaksitoista tunita pitää istua autossa viiden tunnin takia. Ei siinä ajassa ehtinyt oikein mitään, moni laite taas kävi käymättä, mutta kävin sentään monessa missä en luokkaretkellä Särkässä käydessä ehtinyt käydä. Nyt oli onneksi sentään hurjempiinkin laitteisiin seuraa kun ainakin eno lähti niihin jos ei vanhempi serkuista uskaltanut.Vieläkin on jotain kaksi laitetta, planetaario ja akvaario kokonaan käymättä. Jos joskus sitten kolmannen kerran sinne pääsisi.
Mm. näissä laitteissa kävin:
Tornado
Trombi
Viikinkilaiva
Half pipe
Hurricane
Motogee
Kaikki kuvat eivät ottamiamme, osa kopioitu netistä.
 Näin ne superihanat delfiinit, joita en viimeksi nähnyt. Käytiin katsomassa puolen tunnin esitys. Vähäkö ne on söpöjä ja viisaita eläimiä. Kiva ollis olla delfiininkouluttaja. Siinä tuleva ammattini XD


 Suurin osa tiistaina ottamistani kuvista oli jotain sekoilukuvia linja-autosta. Itse paikan päällä ei kovin paljon kuvia ehtinyt ottamaan. Ennen linja-autoon lähtöä käytiin pikaisesti syömässä ja sitten suunnilleen juostiin autoon. Mutta ei sentään oltu viimeisiä autossa.

patrik syö :3

Paluumatkalla mässäiltiin metrilakulla, hattaralla ym.



Hattaraa ei ehditty paikan päällä syömään, joten ostettiin sitten purkkihattaraa.
Matkalukemiseni
Meno- ja tulomatkalla linja-auton telkkärissa näytettiin jotain lasten elokuvia. Taisi olla joku Hopon poppoo, Nemoa etsimässä ja Ihmeperhe. Ihan hyviähän ne nekin on.


Oli kyllä kiva reissu, vaikka perillä paikan päällä ei oltukaan kovin kauaa verrattuna matkustusaikaan.
Eilen käytiin kattomassa niitä pikkukisuleita kaverini luona, mutta laitanpa kuvat huomenna kun en nyt jaksa tähän samaan postaukseen niitä laittaa.

2 kommenttia:

  1. Uu,mää asun Tampereel ^_^

    sweet-like-a-lolly.blogspot.com
    //Vielä 1 lukija niin tulee kuvakisa ja IIIIIIIIIIISO palkinto :3

    VastaaPoista
  2. Uh, nut jännittää että kumman tilasit >u< sillon kun olin ostamassa dalia mulla oli täsmälleen samat vaihtoehdot :D päädyin kuitenkin lopuöta Jolieen, vaikken sitten ikinä sitä dalia tilannutkaan :3

    VastaaPoista