tiistai 10. heinäkuuta 2012

Vaihtoehdot toiseksi nukekseni

Olen siis päättänyt että kuitenkin tilaan toisen nuken, vaikka välillä yritin estää itseäni. Vaikka sitten pitääkin tulevaisuudessa ostaa uudelle tulokkaalle luultavasti uusi peruukki ym. Evelynillekin on edelleenkin obitsu tilaamatta. Tilaanpahan sitten joskus, vaikka samalla uudelle tulokkaallekin.
    Olen valinnut vaihtoehtoni ja tässä ne ovat.
Suloinen Dal Jolie.
Rakastan noita vaatteita ja koko seilorilookkia. Noi silmät on suloiset, samoin nalle. Tosta peruukista en niin kauheasti välitä, enkä meikistä, mutta ne menisi varmaan joka tapauksessa joskus vaihtoon.

Nallekarhu Dal Melize.
Toi nallepuku on ylisöpö♥ Silmät on ihanat. Peruukkikin hieno. Tässä vaan epäilyttää se kun tuo puku ei ole kovin käytännöllinen, vaikka ihana onkin.

Lutunen Pullip Merl.
Rakastuin tähän nukkeen heti kun näin ensimmäisen kerran. Rakastan noita kaikkia vaatteita, kasvoja, hiuksia, silmiä. Peruukki näyttää laadukkaalta, mitä stock-peruukit eivät yleensä ole.Tästä nukesta ei oikeastaan ole mitään huonoa sanottavaa, vain se että tästä nukesta saattaa tulla aika yleinen.

Ihana neitokainen Pullip Alice du Jardin.
Pidän paljon tämän neitokaisen kasvoista ja silmistä. Myös peruukki on ihana. Vaatteetkin on aika ihanat, vaikka ovatkin melko sekavat. Rakastan myös noita kenkiä ja sukkia♥ Tässäkään nukessa en keksi huonoja puolia muuta kuin sen että tämäkin nukke on tietääkseni melko yleinen.

Siinäpä ne olivat kaikki ihanat tyttöset. Pitäisi vain päättää minkä tilaisin. Vaikea päätös, kun en osaa päättää edes tilaisinko pullipin vai dalin. Jään sitä nyt pähkäilemään, mutta yritän saada pian tilatuksi.

1 kommentti: