tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kattauskoristeita, nukkeja ja tekeleitä


Viime lauantai, lakkiaispäiväni, oli ikimuistoinen,joten halusin tehdä siitä useammankin postauksen.

Äitini ja minä halusimme päivästä oman näköiseni koristeita myöten, joten kattauksessa ja koristeissa oli nähtävillä paljon omaa kätteni jälkeä ja harrastuksiani. 
Iso lakki ja pikkulakit :3


Näissä muffinsseissa oli kyllä kova urakka :D Tein ne etukäteen pakkaseem ja perjantaina koristelinkin ne pääasiassa yksin.

Itse ideoimani pöytäkoristeet


Toisessa ruokasaleista oli esillä lukioaikanani tekemiäni kuvataiteen kurssitöitä. Neljä seinällä olevaa taulua ovat kuvataiteen diplomityöni, jonka esittelen tarkemmin myöhemmin vielä.


Tässä saamani todistus, jossa tosiaan on mielestäni virhe, Laitoin kuviksen opettajalle viestiä, että todisuksessa lukee arvosanana 3, vaikka hän työt arvostellessaan sanoi arvosanaksi tulleen neljä. Oon koittanu nyt tämän päivän tavoittaa koulun kanslistia että selviäisi mistä on kyse :/Tässä portfoliot töistäniTämä oli kuvataiteen kuudennen kurssin työTietysti nukkeharrastuksenikin näkyi juhlapäivässä :)

Nukeista ja niiden vaatteista sai kivat koristeet ruokasaliin 


Esillä oli myös kotioloissani piirtelemiäni ja maalaamiani juttujaTällaiset kortit annoin kaikille lakin saaneille luokkakavereilleni :3


Milloinkahan sitä alkaisi pähkäillä kiitoskorttikuvaa? :D
Ei ihan heti ainakaan ehdi, sillä keskiviikkona on vielä viimeiset pääsykokeet: journalistiikka Jyväskylässä. Joudun heräämään jo ennen viittä että ehdin 8.15 alkaviin kokeisiin -___- Onneksi sentään pääsen sinne iskän kuljettamana.

2 kommenttia:

  1. Onnea lakin saamisesta!! Juhlat olivat todellakin sinun näköiset ainakin kuvien perusteella :)
    Todella hienot kortit teit! Pisti heti silmään, koska kotona on tottunut näkemään itse tehtyjä kortteja. Nimittäin äitini niitä tehtailee :) Tosin nykyään vähemmän kuin ennen.

    VastaaPoista