maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ruusuja ja lahjuksia


Tätä tyttöä lahjottiin lakkiaisissa oikein olan takaa, vähän liikaakin :o


Perinteisten rahalahjojen lisäksi sain ihania, ajatuksella mietittyjä konkreettisia lahjoja♥Lakkiaisia edeltävällä postissa tupsahtivat minulle tädiltäni kauniit ja sirot kaulakoru ja korvakorut jotka sopivat hyvin lakkiaistyyliini. Rannekorut olin aiemmin bongannut Glitteristä lakkiaiskorukseni.Samilta sain jo aamulla ennen juhlaa tuon siron sydänrannekorun joka ikävä kyllä näkyy kuvasta huonosti :/ Laitoin sen juhlapäiväksi ranteeseeni ja se kävikin tosi hyvin muihin koruihini. Samin lahjaan kuului myös ihanan myskisen tuoksuisen hajuvesi ja korvikset jotka liittyy meidän inside Niiskuneiti-läppään :D Tosi söpöt :3•Anopilta sain kietaisupyyhkeen kivalla muistokuvalla.
•Ystäväperheeltä tuli ihailemani Runo-sarjan muki.
•Toiset kaksi ystäväperhettä olivat koonneet lahjaksi kaksi pinkkiä pyyhettä sekä tietysti pinkit kuorintasuihkugeelin ja suihkugeelin/kylpyvaahdon.
•Äitini ystävä antoi kaksi Taika-sarjan lautasta. Oon ihan rakastunut kyseiseen astiastoon.
•Tuttavaperheeltä sain kaksi Marimekon tyynyliinaa, violetteja♥


•Isosedältäni ja hänen vaimoltaan sain kuparipannullisen kolikoita :D On kyllä painava ja laskemista riitti.

•Äitini oli tehnyt koristekirjan vanhasta kirjasta, oli koonnit sinne kaikkea kuvia asioista joista tykkään ja tehnyt kaikennäköisiä taskuja. Niihin laittelin talteen osan saamistani korteista.

•Isäni serkun kai toisella luokalla oleva tyttö oli häneltä lahjaideaa kysyttäessä vastannut: "Annetaan Miialle koiranpentu" joten sen minä myös sain :D Tosin toisin kuin tyttö oli tarkoittanut, pehmoleluna.

•Yllätysvieraana tullut opettajani antoi itse kirjoittamansa kirjan.

•Sain lahjakortit Suomalaiseen kirjakauppaan ja Iittalalle. Ehkä hankinkin lisää Runo- ja Taika-sarjan astioita tulevaa omaa huushollia varten :D

•Serkut ja äitinsä toivat huovutetun tulppaanin, vähän pitkäaikaisempaa kukkaloistoa :D

•Kummeiltani sain "Kummitytön unelmille siivet"-korun, joka on kynästä ja metallisista siivistä tehty ja silmälaseista tehdyn rintaneulan, jossa on kissan kasvot. Nämä olivat oikeastaan äidilleni ja minulle yhteinen lahja :)
Kummitätini oli myös kasannut ihanan kirjan lapsuusajan kuvistani ja kommelluksistani sekä yhteisistä seikkailuista ♥
Ihana yllätys oli kun veljeni oli piirtänyt minusta muotokuvan. Olin todella otettu :)Sain tosi hauskoja ja itse tehtyjäkin kortteja ♥
Todella ihania ruusuja tuli sylikaupalla :3


Osa noista yli-ihanista ruusuista säilyikin yli viikon lakkiaisten jälkeen kauniina koristeena huoneessani ja olohuoneessa. Yksi kerrallaan ripustelin ne sitten kuivumaan ja niistä kasaan sitten muistoksi kauniin kimpun.


Tämä Samin antama valkoviini oli hyvää :) Pullo tosin jo täytetty vedellä :,D Ei ehkä ruusu viinissä viihtyisi.Taavettikin tykkäsi kukista kovasti
Anopin antama kukkakimppu Mimi-vainaan muistotaulun kanssa pöydällä


Nytpä nämä kaksi tulevat olemaan vain koristeena ja muistona :/ Jospa tuota lakkia vappuisin sentään pääsisi käyttämään :D


Nyt sitten kiitoskorttikuvan valkkaamiseen :D 
Kumma miten jokainen kuva tosivalintatilanteen kohdalla alkaa näyttää kauhealta :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti