tiistai 23. kesäkuuta 2015

Provinssiiin!


aikataulut_slider.gif

Oon aika innoissani, koska oon keskiviikkona lähdössä junaan kohti Seinäjokea. Ilmoittauduin nimittäin Provinssiin talkoolaiseksi ja pääsinkin, siivous/kierrätys-tiimiin. Saa sitten nähdä miten paskaa se työ on, mutta pääasia että pääsee ilmaiseksi kattomaan huippuja esiintyjiä (Muse!) Säästää aika sievoisen summan talkoolaisuudella, sillä yhden päivän liput Provinssiin on 82 euroa ja koko neljän päivän festariseikkailu päälle 168 euroa. Saan kaksi vapaata festaripäivää ja yöksi katon pään päälle tekemällä kaksi kahdeksan tunnin työvuoroa. Itse valitsin koulu- ja camping-majoituksen välillä aika helpostikin koulumajoituksen :D


Muuten ei ehkä jännittäisi näin lähteä, mutta kun menen sinne ihan yksin :D Yritin useampaakin tyyppiä kysellä seuraksi lähtemään mutta ei oikein niiltä onnistunut :( Samilla on kesä täynnä töitä ja sitä harmittaakin Deadmau5:en mussaaminen.

Mutta jospa tuolla saa seuraa työkavereista ja tutustuu uusiin tyyppeihin :) Lisäksi muutamat niin sanotut tutut on menossa sinne niin jospa niiden kanssa törmäilisi. Ja jos joku tunnistaa minut niin tulkaa toki enemmän kuin mielellään juttelemaan :)


Olen niin tyytyväinen että toiveeni keskiviikosta vapaapäivänä täyttyi♥ Eniten ensi viikossa odotankin juuri keskiviikon viimeistä keikkaa, Musea, Muse onkin pääsyyni Provinssiin lähtemiselle yksinkin. Oon nimittäin aikas monta kertaa jo missannut pitkäaikaisen lempparibändini keikan, joten nyt rohkaistuin lähtemään yksinkin ettei taas menisi heidän Suomen vierailunsa ohi. Varsinkin kun oon kovasti tykkäillyt myöskin pari viikkoa sitten julkaistusta Drones-levystä♥ 


Harmi vaan keskiviikkona keikkoja on vain neljällä lavalla, muina päivinä on kaikilla kuudella. Ensimmäisenä vapaapäivänäni pääsen siis ehkä vain neljälle tai viidelle keikalle, jotka Musen lisäksi ovat ehdottomasti ainakin The Wombatsin ja A Day to Rememberin keikat.


Odotan innolla myös ihanan irkkubändin The Scriptin keikkaa ja onneksi torstai on toinen vapaapäivistäni kuten toivoinkin. Myös sympaattisen Passengerin ja rapcore-bändin Hollywood Undeadin keikkoja odotan, mutta ne sattuivat ikävä kyllä päällekkäin. Saa sitten nähdä kumpaa menen katsomaan.


Torstain ohjelmistosta löytyy myös uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia, kuten Death above 1979 ja The Gaslight Anthem, joiden keikkoja varmaan katsastan.


Perjantain eka työvuoro sallii minulle muutaman keikan näkemisen, ainakin Sannin keikan katsastan. Näin sympaattisen neidon jo viime kesänä Kuopiorockissa, mutta mukava kuulla uuden levyn ihania kappaleita. Perjantaissa eniten harmittaa Evan ja Manun missaaminen, sillä työvuoroni alkaa juuri vartti keikan alkamisesta, että tuskin ehdin kuulemaan yhtään kappaletta heidän ihanalta Cinnamon Hearts-levyltään. Myös Pariisin Kevät olisi ollut ihana nähdä. Saa nähdä jaksanko töiden jälkeen vielä käydä Disco Ensemblen keikan loppua kuuntelemassa, Haloo Helsingin ja Deadmou5:en keikalla.


Vikana festaripäivänä ehdin näkemään työvuorosta huolimaata useampaakin keikkaa, mutta muutama hyvä, kuten kalifornialaisyhtye Faith No More ja asussimetalcore-bändi Parkway Drive, jää näkemättä.

Koska työvuoroni loppuu vasta niinkin myöhään kuin puoli kahdelta, painun kyllä heti majoituskouluun nukkumaan että jaksaa sitten sunnuntaina taas istua junassa ja kahdet junanvaihdot kuten menomatkallakin.

Kerron myöhemmin kokemuksestani talkoolaisena, mutta luulen näin ennakkoon että tulen suosittelemaan sitä halpana keinona päästä festareille kuuntelemaan keikkoja :)Loppuun vielä hiuslähikuvan takia vähän erikoisempi OOTD-kuva lauantain 13.6. shoppailupäivältä kun vaateinspis iski :D

Niin ja tosiaan jos tunnistatte tämän kuvan tyypin Provinssissa niin tulkaa vaan moikkaamaan :,D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti