torstai 13. elokuuta 2015

KierrätyspussukoitaTuli tuossa aikaa sitten ommeltua taas kierrätyspussukoita useampikin kappale. Täällä aiempi postaukseni, jossa esittelen kuinka tehdä "karkkipusseja". 


Itselläni toimii meikkipussina Pihlaja-karkkien papereista ompelemani pussukka ja tuon aiemmassa postauksessani tekemän Hopea Toffee-pussukan annoin kummitädilleni joululahjaksi.

Iso Kiss-Kiss- pussukka

Tämän voisin vaihtaa meikkipussiksi kunhan kaipaan vaihtelua kettukarkeista :D

Kiss-Kiss- karkkipussista tehty pussukka
Kiss-Kissejä myytiin joku aika sitten tällaisessa rajoitetun erän juhlapussissa. Ompelin kahden karkkipussin etuosat yhteen ja pohjaksi parit karkkipaperit.

H&M:n vaatteiden infolappusista tehty pussukka
Ompelin lappuset yhteen käsin, sillä koneella ommellessa ne ei ehkä olisi tulleet ihan kohdikkain. 

Vetoketjun ja saumojen ompelemista vaille valmiina


Vintage-elokuvatähtipussukka


Tähän pussukkaan sommittelin lehdistä leikattuja näyttelijöiden, kuten ihanan Audrey Hepburnin ja Marilyn Monroen, kuvia.

Vaatteiden lippulappusista tehty pussukka


Tämä pussukka oli näistä ehkä suuritöisin, sillä ompelin kaikki merkkilaput kiinni käsin. Se oli kuitenkin mukavaa puuhaa telkkaria katsellessa ja laput oli kiva sommitella yhteen sopiviksi. 

Tämä minulle onkin nyt käytössä penaalina. Muille tuoreille pussukoille sen sijaan en vielä ole keksniyt käyttöä. Ehkä osa päätyy joskus lahjaksi. 


Tuo pussukoiden kuvaustaustana toiminut sisustuslaatikko on kyllä ihana. Äitini oli löytänyt sen heräteostoksena minulle nimipäivälahjaksi :DSisällä säilyy kengät kauniisti

Nyt tuoreimpana käsityöinnostuksena on ristipistotyöt ja olen ahkerasti myös ommellut tyynynpäällisiä uuden kodin sisustusta varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti