lauantai 22. elokuuta 2015

Kymmenen kysymyksen haaste


Maanantaina pakattiin mun tavarat kärriin ja ajettiin asunnolle. Keskiviikkona vihoviimeisen autokoulutuntini jälkeen ajoin helteessä kahden tunnin matkan asunnolle. Alku oli kyllä kaaosta mutta nyt neljäntenä päivänä tämä alkaa jo näyttää kodilla. Eilen käytiin kirpparikierroksella ja tehtiin tosi hyviä löytöjä. Eilen saatiin sänkykin kasattua vihdoin ja viimein. Oli vähän ongelmia Ikean ruuvejen yms kanssa...


Mutta nyt asiaan: löysin täältä elokuvablogista kivan haastekyselyn ja vaikka minua ei haastettukaan, innostuin vastaamaan näihin kivoihin kymmeneen elokuva-aiheiseen kysymykseen.


1. Minkä elokuvan ostit viimeksi? ja mistä?
 Itse asiassa juuri eilen tuli hommattua useampiakin leffoja Samin kanssa kun kierreltiin ekaa kertaa uuden kotipaikkakunnan kirpparitarjontaa (joka muuten oli erinomainen!) Itse löysin Black Swanin ja Scott Pilgrim vastaan maailma-leffat Blu Rayna ja Muumit Rivieralla dvd:n. Lisäksi Sami löysi vaikka mitä oman tyyppisiään leffoja ja yhdessä hommattiin neljä kautta Housea.2. Mitä televisiosarjaa/sarjoja seuraat juuri nyt?
    Juuri nyt Outlander-Matkantekijää, Breaking Badia ja Misfitsiä.

3. Minkä kirjan luit viimeksi? 
   Edellinen lukemani oli Cassandra Claren Varjojen kaupungit-sarjan kuudes eli viimeinen osa        Taivaallisen tulen kaupunki.

4. Mene imdb:hen ja rullaa alas "Recently Viewed" kohtaan, kerro 5 viimeisintä. 
   Tämä on vähän kumma kysymys, koska mulla tuo lista on tyhjä, eli en vissiin ole pahemmin katellut Internet Movie Data Basea :D


5. Onko sinulla jotain sellaista elokuvaa/tv-sarjan jaksoa, jonka olet nähnyt aivan liian nuorena?
  Harry Potter ja Azkabanin vanki pyöri junan telkkarissa ollessamme matkalla Helsinkiin ja      olisinkohan ollut seitsämänvuotias joten liian pelottavahan se oli. Eikä sitä tietenkään voinut olla    katsomatta niin painajaisiahan siitä sitten myöhemmin tuli.


6. Minkä elokuvan olet aikeissa nähdä seuraavaksi valkokankaalta? 
    Odotan innolla joulukuussa ilmestyvää Star Wras-leffaa :D Muista tulevista julkaisuista mulla ei         juurikaan ole tietoa.


The Force Awakens juliste.jpg

7. Mikä sai sinut alunperin kirjoittamaan blogia? 
  Aloitin pullip-nukkeharrastuksen ja halusin aloittaa nukkeblogin, jossa julkaista kuvia nukeista.    Halusin aihepiiristä laajemman, joten blogi toimii myös tekeleideni ja muiden kiinnostuksen  kohteideni julkaisukanavana.


8.  Paras yli 80-vuotias aktiivinen näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä?
   Saattaisi olla vaikkapa Judi Dench


10. Paras James Bond? Paras Tohtori (Doctor Who)? Paras Kissanainen?
 Bondeja en ole hirveästi nähnyt muuta kuin uudempia joten Daniel Craig. 

Alkuperäisiä Doctor Who-jaksoja en ole nähnyt joten uuden sarjan neljästä eri Tohtorin näyttelijästä valitsen ehdottomasti David Tennantin (kissamme Taavettikin on nimetty hänen mukaansa :'D) 

Kaikkia Kissanaisia en ole nähnyt, mutta valitsen Michelle Pfeifferin sillä hän on upea sekopäisenä Kissanaisena Burtonin Batmaneissa.
                 Lähde                                                                     Lähde                                                     Lähde


2 kommenttia:

 1. Kiva, että vastasit! Pistän korvan taakse, että tänne päin voi ilmeisesti laittaa haastetta tulemaan, jos sellainen mahdollisuus itsellä vielä tulevaisuudessa on ;)
  Itse kun näin Black Swanin, niin tuli heti elokuvan jälkeen sellainen olo, että tämä on pakko ostaa omaksi ja katsoa uudelleen, mutta jostain syystä vuodet ovat kuluneet ja en ole tullut tehneeksi kumpaakaan. Mutta on kyllä hyvä leffa ja törkeän hyvä Natalie Portman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösiin on kiva vastailla että ihan vapaasti vaan haasteita tulemaan :) Itekkin tykkäsin paljon Black Swanista kun sen joskus telkkarista näin, joten pakko oli hankkia omaksi kun kirpparilla tuli vastaan :D Tosiaankin Natalie Portmanin roolisuoritus on Black Swanissa upea.

   Poista