perjantai 7. elokuuta 2015

Liebster Award


Leni antoi mulle Liebster Award- haasteen. Tarkoituksena on vastata haastajan esittämiin 11 kysymykseen, haastaa 11 bloggaajaa joille keksii omat 11 kysymystä. Kriteerinä haasteelle on, että haastetun blogilla on oltava alle 200 lukijaa. Ja nyt eikun vaan vastailemaan Lenin kysymyksiin :)


1. Oletko löytänyt jo sen ns.oman juttusi? Esim. joku urheilulaji, matkustelu, kokkaaminen, politiikka, kirjoittaminen, piirtäminen, hyväntekeväisyys, muoti, näytteleminen, musiikki jne. Vai oletko enemmän sellainen, että sulla ei ole mitään yhtä isoa mielenkiinnon kohdetta vaan kaikki kiinnostaa enemmän tai vähemmän.
Mielestäni oon löytänyt oman juttuni, oikeastaan omat juttuni. Suurimmat mielenkiintoni kohteet on luovia asioita, kuten piirtäminen ja käsityöt. Mulla on oikeastaan aika monta kiinnostuksen kohdetta noista aihepiireistä, ja lisäksi esimerkiksi elokuvat, televisiosarjat ja musiikki. Mulla se oma juttu vaihtelee kausittain :D Välillä piirrän hirveästi, välillä kuuntelen koko ajan musiikkia, katson sarjoja tai leffoja, välillä innostun kuvailemaan nukkeja, välillä askartelemaan jne. Tällä hetkellä on menossa ristipistoinnostus. tein juuri veljelleni tuparilahjaksi Crash Bandicootin :D


2. Millaisista vaatteista tykkäät/et tykkää?
Oon huomannut että mun tyylissä yhdistyy tai oikeastaan vaihtelee kaksi ääripäätä. Välillä tykkään tyttömäisistä hameista ja ns hempeistä vaatteista, välillä sitten pidän ruutupaitoja kera bändipaitojen. Välillä pidän lököttäviä boyfriend-farkkuja ja maanantaina ostin ekan cappini :D Tykkään siis vaatteista jotka sopii sillä hetkellä olevaan pukeutumisfiilikseen ja tilanteeseen johon pukeudun. Esimerkiksi kotona tykkään tosi rennoista ja lököttävistä vaatteista.3. Kuka julkisuuden henkilö olisit viikon verran, jos saisit valita kenet vain? Miksi?
Tämä on aika hankala :D Mutta olisi aika mielenkiintoista olla vaikka Zooey Deschanel ja nähdä näyttelijän työn arkea sekä tietysti päästä hänen vaatekaapilleen :3

4. Millainen olisi täydellinen viikonloppu?
Se olisi monipuolinen. Siihen sisältyisi sopivissa määrin rakkaiden ihmisten hauskaa seuraa, sopivasti löhöilyä, herkuttelua ja jotain yhdessä tekemistä.

5. Mitä sovelluksia käytät eniten puhelimessasi?
WhatsApp on aika itsestäänselvästi eniten käyttämäni. Toiseksi eniten käytän varmaan Instagramia ja sähköpostia. Facebookia tulee käytettyä yllättävän vähän, koska se harvoin lataa kunnolla ja siellä on aina vaan samat jutut xP

6. Mitä pahoja tapoja sulla on?
Hmm tätä pitää vähän miettiä... Ehkä ainakin jonkinasteinen melko tahaton välinpitämättömyys välillä.

7. Mikä on/oli sun lempikouluaine?
Koko ala-asteen ja ylästeen ajan lempparina oli käsityöt ja kuvis, yläasteella ja lukiossa kuvis ja äidinkieli.

8. Millaisesta sisustuksesta tykkäät?
Tämä onkin kivan ajankohtainen kysymys nyt omaan kotiin muuttamisen kynnyksellä:) Mun silmää miellyttää sisustuksessa värikkyys ja omaperäisyys, jossa on vintage-tyylisiä ja rustiikkisia vaikutteita. Käden jälki saa näkyä. Pidän sisustuksessa hauskoista ja kekseliäistä yksityiskohdista. Ylipäänsä luova sisustus on suosikkini.


Kuvat Pinterestin kautta. Lähteet:
1 2 3 4 5 6

 En tykkää yhtään semmosista sisutuksista mitkä tuntuu olevan nyt suosiolla, että kaikki on vaan valkoista tai mustavalkoista. Myöskään tosi minimalistisesta sisutuksesta en tykkää.


Kuvat Pinterestin kautta. Lähteet:
1 2 3 4 5 6

9. Missä/mitä opiskelet vai teetkö töitä?
Olin just kolme viikkoa S-Marketissa töissä ja syyskuun eka päivä alkavat kulttuurintutkimuksen opintoni Itä-Suomen yliopistossa, Joensuun kampuksella.

10. Millainen sun kesä on ollut? Mitä oot tehnyt?
Mun kesä on ollut aika vaihteleva, melko tylsä välillä. Alkukesä meni vaan kotona mitään tekemättä. Harvinaisen vähän on tullut reissattua, mutta kävin Provinssissa, Tallinnassa ja mökkeilemässä parina viikonloppuna. Kavereita oon ikävä kyllä nähnyt tosi vähän :(  Kolme viikkoa olin töissä. Suuri osa kesää on mennyt syksyä miettiessä ja asioita järjestellessä ja nyt on hyvä fiilis kun kaikki on järjestynyt ja asuntoa on jo jonkin verran laitettu :D

11. Mikä on sun lempiherkku/lohturuoka?
Oiskohan se ihan perus maitosuklaalevy :D Siihen ainakin tulee hirvee himo usein.

Is It Possible To Have A Never Ending Chocolate Bar?<- IT IS! I've done this before! With my aunts! But I'm not telling how it works!
Lähde


Ja tässä minun kysymykseni:

1. Mikä on suosikki mietelauseesi?
2. Millainen olisi unelmakotisi?
3. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
4. Missä olet erityisen hyvä?
5. Missä haluaisit olla parempi?
6. Harrastus, jonka haluaisit aloittaa, mutta et ole vielä syystä tai toisesta aloittanut?
7. Ketä haluaisit kiittää? Miksi?
8. Kerro kolme asiaa jotka tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi
9. Paras lapsuusmuistosi?
10. Miten lataat akkujasi?
11. Mille nauroit viimeksi?

En jaksa keksiä ihan yhtätoista bloggaajaa, mutta haasteen minulta saavat nämä kiinnostavat blogggaajat:
Jonazze
Linduzki
Cilo
Senja

Eli vastaatte yhteentoista kysymykseen ja halutessanne keksitte 11 lisää ja heitätte haastetta eteenpäin :)


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ohhoh xD Mutta pitäähän välillä olla kunnolla pähkäiltävää ;D

   Poista
 2. Hei, tää sun blogi on tosi kiva! Voitko tehdä lisää vaatteisiin ja vaikka meikkeihinkin liittyviä postauksia? Ehkä jopa videoesittely lempivaatteistasi tai vaikka huoneestasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hyviä ideoita! Itsellänikin on ollut toiveissa että ehtisin joskus tehdä enemmänkin myös tuon tyyppisiä postauksia. Varsinkin toi lempivaatepostaus ois tosi mielenkiintoinen tehdä :) Huonettanikin voisin esitellä; ainakin meinasin uuden asunnon esitellä ehkä jopa videon muodossa kunhan olen muuttanut ja asettautunut :) Videomaailmaan siirtyminen on tosin vasta ajatuksen tasolla xD

   Poista
 3. Kiitos haasteesta.
  http://inmyownworld1.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html Tuolta voit lukee mun vastaukset, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista