keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Huhtikuun suosikit

Meinasi aivan unohtua postata huhtikuun suosikkijutuista kun viime kuussa keksin itsekin alkaa tehdä tällaisia postauksia. Tähän on nyt koottuna suosikkijuttuja kuukauden varrelta. Aloituskuvana oleva Galleria Kohinasta löytämäni kettukorttikin kuuluu toki kuukauden suosikkeihini. Kortti on taiteilija Outi Piiroisen käsialaa ja meinaisin ehkä kehystää sen kämpille koristeeksi, ihastuin siihen niin kovasti. Mutta nyt niihin koottuihin suosikkeihin; tällä kertaa päätinkin edetä viidennestä kohti ensimmäistä.

5. Huoneen sisustusjutut

Ihastuin uudestaan oman huoneeni, siis kotikotona olevan, sisustukseen. Tässä kuvia nyt esimerkkinä vain yhdestä kohdasta, onhan huoneeni joskus aiemmin ollut kuvissa esillä. Saisipa kämpillekin tällaista vintage-vaikutteista henkeä sisutukseen.
4. Rento oleilu

Tässä kuussa on ollut paljon kiirettä koulujutteujen kansssa kun deadlinet lähestyy uhkaavasti. Siksi oleilu ja rentoutuminen on ollut aiempaakin mukavampaa tässä kuussa.

Ai että oli mukavaa iltaseitsämään kestäneiden taidehistorian luentojen jälkeen laittaa ranskalaiset uuniin, ottaa lasi viiniä ja katsoa Netflixiä ihan rauhassa yksinään.


Arkeen on toki liittynyt uuden leivänpaahtimen tehokkuuden testailua, leipomista ja kahvilassa käyntiä.


3. Taavetti potkupuvussa ja kissat muutenkin

Netin kissakuvien innoittamana puimme veljeni kanssa yksi viikonloppu Taavetille lapsuutemme potkupuvun.

Ihmeen vähän taavetti välitti että sai vaatetta päälleen eikä yrittänyt venkoilla puvusta pois. Hihat vain jäi ikävästi tassun alle kävellessä.

Olisi näköjään halunnut muitakin vaatteita päälleen :,D Kuvassa näköjään myös Saksikäsi Edward-hanskani.


Kissat ja niiden touhuilut ovat muutenkin tietysti olleet suosikkejani helmikuussa(kin)

Taavetti huomiota vaatimassa padilta Perhonen lasikuvussa-elokuvaa katsoessani.

Vilillähän oli syntymäpäiväkin juuri♥ Ei tosin huhtikuun puolella.

2. Veljeni maalaukset

Veljeni toi pääsiäisen aikoihin kotiin koulussa tekemiään kuvistöitä ja ihastuin täysin näihin värikokeiluihin joissa Taavetti on ollut mallina. Veljeni ei puolestaan tykännyt aikaansaannoksistaan joten sanoi että saan tehdä kuville mitä hyvänsä.

Hommattiin siis kuville kehykset johon ne sai nätisti riviin. Taavettikin kuvassa ihailee kuviaan.

Huhtikuun aikana sain taulun kämpän seinälle, tai oikeastaan hyllylle seinää vasten, sillä en jaksanut ruveta miettimän mitään monimutkaisia seinälle kiinnittämissysteemejä.

Tuolta se siis näyttää olohuoneessamme, tykkään kyllä ♥

1. Viikonloppu veljeni luona

Lähdin perjantaina 15. päivä veljeni luo yöksi ja sieltä lauantaina mentiin yhdessä kotiin. Oli mukava pitkästä aikaa veljen kanssa keskenään herkutella, katsoa elokuvia ja käydä kävelylenkillä.

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Rolssissa ja pitihän veljen näppäistä kuva kun nautin herkkuruuasta. On kyllä muuten moninkertaisesti paremmat pöperöt kuin Hesessä tai Mäkissä.

Ennen veljen kämpille menoa piti tietysti käydä Lidlistä vähän mättöä.

Herkuteltiin sitten kaikkea hyvää lenkin jälkeen elokuvia katsoessa ja minun neuloessa.

Kävi muuten hassusti ensimmäisen kettusukan kanssa kun kavensin kärjen niin että kavennuskohdat oli sukan alla ja päällä xD Eihän se tietenkään ollut iso homma korjata ja nyt on sukan pari valmistumassa kantapään kohdalla.

Kuukauteen kuului näiden yksittäisten juttujen lisäksi toki muitakin suuria suosikkejani, kuten esimerkiksi kuvassa näkymän näytelmän katsomassa käyminen tuplatärskyjen muodossa, Cinemare, vappu, Kahvilakerhon tyttöjen kanssa tapaamiset jne. Sekä tietysti se että löysin lapsuuden suosikkielokuvan DVD:llä!

4 kommenttia:

 1. ihanan pirteä postaus, rupesi hymyilyttämään:D ootan jo seuraavia kuukauden suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitoksia :D Mukava kuulla että tykkäät, pitääpä jatkaa näiden tekemistä :)

   Poista
  2. Tämä oli kyllä todella kiva luku!
   Taavetti vaikuttaa todella symppikseltä. Ihan ääneen naurahdin linssiludemaista asentoa tuossa "perhonen lasikuvussa"-kuvassa :D

   Poista
  3. Hahaa, kiva että tykkäät :D Joo Taavetti on kyllä tosi symppis ja mukava heppu♥

   Poista