keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tänään

Jotain random-taustamusiikkia XD

Päätinpä tehdä nyt vaihteeksi tälläisen "kuulumispostauksen" kun on tullut tehtyä monta pullip-postausta.
Kiva kun aurinko paistaa nyt, muuten tämä viikko on ollut sateinen. Tänä aamuna heräsin harvinaisen aikaisin, puoli kahdeksalta enkä saanut enää unta. Yleensä nukun johonkin kymmeneen asti.
    Kuulin ulkoa naukumista ja menin päästämään Vilin sisälle. Se raukka oli ihan märkä, liekö käyny purolla. Kauhee nälkä sillä oli. Torstaista asti oli ollut reissussa. Harvinaista että nyt vasta ekan kerran lähti reissuun, yleensä se lähtee heti kun kevät tulee. Pisimmillään Vili on ollut ihme matkallaan vähän yli kuukauden viime keväänä.
    Kauheeta oli olla noi päivät kokonaan ilman kissaa, ennen ei ole ollut niin, Mimi kiltti tyttö kun ei koskaan lähtenyt reissuun. Mutta nyt se on reissussa josta ei palatakaan.
  Vili kyllä tunnistaa juhlapäivät kun tänään just iskän syntymäpäivänä palasi kotiin ja viime vuonna mun rippijuhlapäivänä.
Kauheenaan piti lattialla ja jaloissa pyöriä
Pitihän sitä kastunutta turkkia pestä


Aamulla sitten Vilin jaloissa pyöriessä tein mansikkakakun iskän synttärien kunniaks. Mummo oli eilen tuonu kakkupohjat ja kaikki tarvikkeet niin sen kun vaan täytin. 
Nyt vähän aikaa sitten syötiin äidin tuomat namnam pizzat.Hyvää synttäriä iskän lisäksi myös kummitukselle Helsingissä eilen olleen syntymäpäivän johdosta!

Iskän synttärikortti

Lähden muuten huomenna kaverin luokse ja tulen takaisin lauantaina, joten tuona aikana ei todennäköisesti tule postauksia. Jee, huomenna shoppailemaan pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti