lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenterin eka luukku: Kalentereja


Tästä se sitten alkaa, joulukuu, kaksikymmentäneljä päivää kestävä odotus. Postaan blogiini joka päivä kalenteripostauksen jossa on kaikenlaisia kuvia eri aiheista, mutta enpä paljasta mitä kaikkea on luvassa. (koska en itsekään tiedä tarkelleen XD ) Mutta tässä ensimmäisessä luukussa on luvassa.....

Päivän kappale. Laitan joka päivä jonkun kivan jouluaiheisen kappaleen :)

Tässä kauniissa kappaleessa on myös kaunis video.

Esittelen tässä tämänvuotisen tekemäni joulukalenterin. Minulla ja veljelläni on jo ikuisuuden ajan ollut tapana tehdä kummeilleni joulukalenteri niin tässä tämänvuotinen kalenterini.

Luonnos



Avaan täällä joulukalenterissa joka päivä teillekin blogin lukijoille ja muille ketsojille luukun tuosta kalenterista. Tässä ensimmäinen luukku siitä.


Tässä viime vuonna tekemäni kalenteri


Ja toissavuotinen:



Toinen jonka tein toissavuonna serkulleni:

Tässä tämän vuoden oma joulukalenterini: 
kaveriltani halloweenina saama söpö Pikku Myy


Vielä ensi viikolla olisi kahdet kokeet ja sitten on kevyempää. Paitsi että uudessa jaksossa on joka päivä kahdeksasta puoli neljään o___O Mutta kaipa sitä ehtii joululahjojakin väsätä kun sitten ei tarttee lukee kokeisiin. Onneksi on viikonloput ja itsenäisyyspäivän aikainen neljän päivän vapaa. Minulla on nimittäin tapana tehdä itse joka vuosi lahjoja sukulaisille. Voisinpa jossain luukussa esitelläkin jotain edellisvuotisia lahjoja jos teitä kiinnostaa.

Tämä eka luukku ei nyt kai ollut kovin kummoinen mutta kyllä tämä tästä vielä käyntiin lähtee :)
Hyvää joulunodotuksen alkua kaikille!

Täältä muuten näkee kivan laskurin montako päivää, tuntia, minuuttia ja sekuntia on jouluun.

2 kommenttia: