tiistai 3. helmikuuta 2015

Pölötystä pitkästä aikaa

Lueskelin tässä blogiani ja viime alkuvuoden postauksia. Huhhuijjaa...tuntu kuin oisin jonkun toisen blogia lukenu xD Miten onkin osannu niin postata, kirjoittaa hauskasti ja ottaa kivoja kuvia.


Nykyisin kuvani on vain pikaisesti puhelimen kameralla näpsäistyjä. Ennen jaksoin ja ehdin kuvata järkkärillä ja jopa siirtää kuvat koneelle ja postata blogiin.

Tänään aiemmin Pinterestiä taas selaillessani törmäsin upeisiin pullip kuviin ja alkoi tehdä taas mieli kuvata nukkeleitani. Oon tosin ottanu muutamia shootteja, mitä en oo laiskuuttani tänne postannut. Alkoi nyt taas innostus palailla postaustesi julkaisemiseen. Kröhöm...juuri kun olisi pitänyt ylihuomenna olevaan äidinkielen tekstitaitoon lukea.Minulla on jo valmisteilla postaus ajankohtaisesta aiheesta ja julkaisen sen varmaan ensi viikon jälkeen kun lukio loppuu tosiaan kokonaan o___O Kai lukulomalle välillä voi vähän rentoutua myös lukemisen ohella. Mutta ennen lukulomaa on tosiaan tekstitaidon koe, armeijassa olevani poikaystävän vala, kuuntelut, potkiaiset, vanhojen tanssit (joissa tanssin vaikka abi olenkin) sekä abiristeily :D

Instagramiani seuraavat ovatkin jo nähneet vanhojentanssimekkoni mutta tässäpä kuva siitä.


Tuossa kuvassa ei ole vannehametta mekon alla. Sen kanssa helma on vielä isompi ja mekossa on helpompi tanssia. Lupaan tehdä jossain välin lukulomalla kokonaisen postauksen prinsessapäiväsprinsessapäivästäni. Oon kyllä niin onnellinen että ne nyt onnistu järjestää kun viime vuonna ei saatu järjestettyä vähäisen oppilasmäärän takia.

Ja tosiaan jos kiinnostaa instaani seurata, minut löytää nimellä @miiaumau. Instagramiin on tullut julkaistua kuvia huomattavasti ahkerammin kun se on niin vaivatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti