tiistai 6. syyskuuta 2016

The earth has music for those who listen

Nyt kun opiskelun alun ja tuutoroinnin aikaan on viivästynyt kasata kuulumispostausta kertyneistä kuvista, ajattelin julkaista tällaisen luonnoksiin roikkumaan jääneen postauksen. Luvassa siis kuvia ollessamme mökillä yötä äitienpäiväviikonloppuna kun kuvailimme veljen kanssa mökin kauniissa ympäristössä, mökin pihassa, metsässä ja pienen lammen luona. Taavetti tykkäsi tosi paljon olla mökillä kun sai liikkua pihapiirissa ihan vapaana ja tutkailla kaikkea. Onneksi ei lähtenyt mihinkään kauemmaksi sentään, vaan viihtyi mökin lähellä.

Tämä ihana Of Monsters And Menin kappale sopii mielestäni hyvin näiden kuvien tunnelmaan. Tuo videokin on tosi sympaattinen. Löysin uudestaan Of Monsters And Menin Barefoot-elokuvan katsottuani, tämä kappale oli siinä ja muistin tämän bändin jota joskus kuuntelin paljonkin.































Loppuun vielä veljeni näppäämä edustava kuva

Voi kun on tässä puolessatoista viikossa ehtinyt jo tulla ikävä tuota oranssia vipeltäjää, kuten myös toista, mustavalkoista loikoilijaa. Mutta tulevana viikonloppuna olisi suunnitteilla käydä kotona taas.

2 kommenttia:

  1. No mutta huh! Enpäs ollut varautunut näin sympaattiseen blogipostaukseen... Jo otsikko on valloittava ja kaunis (mistä oikein keksit sen?) - ja teidän mökki näyttää ihanan rauhalliselta paikalta, jossa on varmasti onnellista olla. Kaiken tietysti kruunaa kissa ja sen söpö into vapaana viilettää <3

    p.s. postauksen 4. kuva on toooodella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paaljon kiitoksia ihanasta kommentista, piristi kovasti! Otsikon muistaakseni löysin jostain googlettelemalla luontoaiheisia mietelauseita :D Mökki on kyllä ihana paikka, siellä tuli lapsuudessa vietettyä kaikki viikonloput ja lomat. Kun reilu kymmenen vuotta sitten muutimme samalle paikkakunnalle kuin mökki, kummasti siellä käynti harveni kun liian lähellä on. Pari kertaa vuodessa siellä ollaan ehkä yötä ja kiva käydä ihan vaan saunomassa ja uimassa. Kiva että tykkäsit postauksesta :D

      Poista