lauantai 8. syyskuuta 2012

Sekokuvia ja höpinää

Juu, elikkäs en voi vieläkään tehdä postausta siitä Lapin vaellusreissusta, vaikka minun piti ehdottomasti tehdä se tänä viikonloppuna. Muistitikku, johon olen laittanu ne kuvat, on kaverilla lainassa nyt -__- Eli se kuvapostaus vieläkin venyy. Julkaisen nyt korvaavana postauksena ikivanhoja "vähän" muokattuja kuvia.

Tällä kertaa taustamusiikiksi tämmönen vähä random kappale.


Nauraminen sallittu...










Uusia nukkeja!











Höpinöitä, joita kukaan tuskin viitsii lukea:

Olin nyt perjantaista lauantaihin ns. Matikkaleirillä (jossa ei matikkaa ollut oikeastaan yhtään, vain yksi helppo miniprojekti) Se on koulun matikanopejen järjestämä vapaaehtoinen yhden yön leiri. Siellä vaan ajettiin polkuautokisaa (jonka tyttöjen sarjan voitin) pelattiin frisbeegolfia (jossa olin viimeinen), saunottiin ja istuttiin nuotiolla. Valvottiin kaverin kanssa kahteen asti elokuvaa katsoen ja mässäillen, samalla kun kaksi muuta kaveria nukahti kesken elokuvan.
      Kiva "matikkaleiri" oli kyllä vaikka käveltiin vaikka kuinka paljon ohi iltanuotiopaikasta, varmaan pari ylimäärästä kilsaa ja muutama tippui keskellä pururataa olleeseen ojaan kun taivallettiin pilkkopimeässä leirinuotiolta takaisin majapaikkaan. Leiristäkään ei nyt valitettavasti ole kuvia saatavilla kun ne on kaverilla.

Ainiin: Evelynin ja Claran obbarit tuli torstaina ja niitä sillon ja tänään on alkanu vaihtaa, tyttöset on ollut tuolla ihan palasina. Nyt Evelynillä on obbari ja Claran hybridin tekeminen on kesken. Yritän tehdä obbaripostauksen kunhan ehdin...

3 kommenttia: