sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lomapuuhavinkki: Leikekirja


Pohdin kauan mitä laittaisin tämän viikon lomapuuhavinkiksi ja siksi tässä kestikin näin viikon vikaan päivään.

Aattelin että tällä kertaa ei oo sen kummempaa ohjetta vaan pikku vinkki ja inspiraatiota jota voi itse soveltaa mikäli innostuu. Eli leikekirjan teko. Ei tarvitse kuin lehtiä, sakset ja liimaa sekä vaikka vihko tai ihan paperiarkki jolle sommittelet kollaaseja tms kuvia. Tyyli ja aihe on vapaa, vain mielikuvitus on rajana.Itse tein tuollaisen vihkon. Oli valmiina noi kierteet vanhasta vihkosta ja sitte vaa koristelin pari pahvinpalaa ja rei'itin ne.
Tässä muutamia sivuja: koristeluja, piirroksia, kiinnostavia lehtijuttuja, ohjeita ym.Jos ei ole tarvetta vihkolle, samaan tyyliin voi myös koristella kalenterin. Olen itse koristellut jo kolme Demi-kalenteria.Tässä tämän vuoden kalenterikoristelut.


Tein Doctor Who:n River Songin päiväkirjan näköisen vihkonTässä vähän sisältöä, tietysti DW-juttuja.

Tässäpä oli tämän viikon lomapuuhavinkki. Anteeks kun ei ollu kovin kummonen, mutta toivottavasti oli innotusta tekemiseen jollekin edes.

10 kommenttia:

 1. Miten ihania!!
  Itekkin tuossa vuoden alussa tuunailin yhden vihkoseni.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo vihkot! Itse aina leikkaan kuvia Demi-kalenteriin, niin, että koko alue kannesta ja takaa täyttyy, teippaan/liimaan kuvat ja lopuksi päällystän kalenterin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva vinkki :3 Jospa mieki joskus innostun väkertelemään tämmösen :)

  VastaaPoista
 4. Ajattelin demi kalenterin ostaa ja koristella kuin siskoni :) Ja noi oli erityisen hienoja. Mikä sivistynt määkin oon? :'DD Ja aijon tehä samanlailla kuin siskoni ottaa paperin kirjottaa "HOMO" ja laittaa siihen >:DD
  xoxo Minä itse xdd

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu blogissa jossuliaskartelee.blogspot.com !

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Tuollainen kalenteri olisi käytännöllinen ja ihana :3 Ja uusi bannerisi on upea!!

  VastaaPoista
 7. Kiva että tykkäsitte. Noinhan voi muokata vaikka myös kouluvihkoja.

  VastaaPoista