keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Unissakävelijä piikkilangalla kera loppuhöpinän

Pitkästä aikaa ihan yksityisshootti Jaredista (tämä tosin on joskus keväällä ennen uutta peruukkia kuvattu) Keksin kivan, just Jaredille sopivan kuvauspaikan, tuollanen piikkilankahäkkyrä kotini kuistilla.


Taustakappaleeksi:
Bring Me Horizon- Sleepwalking


Tykkään paljon, tosi hyvä asennetta omaava kappale ja sopii hyvin näihin kuviin ja varsinkin Jarediin.


 photo IMG_0037_zpscc9edad1.jpg

 photo IMG_0038_zps0115a1ff.jpg

 photo IMG_0039_zps22d42c3e.jpg

 photo IMG_0040_zps66f7329c.jpg

 photo IMG_0041_zpsdc6f803f.jpg

 photo IMG_0042_zps9dc1fb73.jpg

 photo IMG_0043_zpse3bb05f7.jpg

 photo IMG_0044_zps6ce141fc.jpg

 photo IMG_0046_zps162a0674.jpg

 photo IMG_0047_zps7338a6e4.jpg

 photo IMG_0048_zps21cf923a.jpg photo IMG_0053_zpsb37efddd.jpg


Jaredia on vaikea kuvata ja keksiä uusia poseerausasentoja. Pitäs kyllä saada aikaseks tilattua obbarit -__-


Mutta taidampa kirjotella nyt vähän irl kuulumisia:

Meidän viimeviikkoisesta matkailuautoreissusta en jaksanut tehdä postausta kun veljeni teki jo ja olisin vaan laittanu samat kuvat. Jos jotakuta kiinnostaa lukea siitä ja nähdä veljeni ottamia kauniita maisemakuvia, klikkaapas tätä

En muista olenko maininnut mutta Viljamia ei ole näkynyt yli kuukauteen, viimeksi 5.6. oli kotona. Kukaan ei enää usko että se tulee. Tiedä missä on ja mitä sille on sattunut. Ihan kauheeta, mun pikku vipeltäjä :'(( En viiti nyt tässä alkaa enempää höpöttää ja itkee, mutta kumminkin se pikkunen on poissa, ei ehtiny olla meillä edes vuottakaan. Mutta mistä sitä kissoista ikinä tietää, tiedä vaikka Viljami yllättäisi meidät kaikki. En kuitenkaan jaksa enää ylläpitää turhaa toivoa.Vili on ollut nyt viikon reissussa. Tuttuun tapaansa suuttui meidän ollessa reissussa ja sitä ei oo näkyny sitten viime torstain kun serkkujen porukka kävi ruokkimassa sitä. Vilin nyt sentään uskoisi tulevan kotiin. Ei viikko oo sille vielä mitään kun on pisimmillään ollut noin kaksi kuukautta poissa. Mutta kumminkin tällä hetkellä ollaan ihan ilman kissaa :'((

Eläinvieroitusoireisiin haetaan lohtua serkkujen luota kun niiden Hyrri-kissa joka on Viljamin sisko, synnytti kuusi suloista pentua noin kaksi viikkoa sitten. Veljeni päivittää blogissaan niistä usein.Muu perhe on kai jo ihan innoissaan "korvaamassa" Viljamia ja aikovat kai ottaa yhden noista pennuista. Jälleen uusi kissa meille katoamaan tai kuolemaan >:(Serkut sai myös tälläisen pikkuisen karvapalleron, suomen lapinkoiran. Mullekin ja veljelleni tuli koirakuume, mutta eipä vanhemmat tietenkään suostu hankkimaan koiraa kun niin kissaihmisiä ovat ja kuulemma kissassakin "tarpeeksi hoitamista"

Tulipas tästä postauksen loppuosasta synkkä, mutta näin asiat on. Taisi kyllä olla tuo shoottikin melko synkkä joten koko postaus oli, mitä nyt vähän piristystä noista suloisista eläimistä.

Kerrottakoon vielä kuulumisista että olen huomenna menossa katsomaan Cheekiä.


lähde

Heippa, toivottavasti tykkäsitte shootista ja tykkäsitte vaihteeksi kuulla vähän irl höpinääkin jos joku nyt ylipäänsä jaksoi lukeakaan.

9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! :) Ja tosi harmi, että teiän kissa on kadonnu tolleen :(

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kauhee ku teijän kissa katos. :< Vaikken ookkaan oikeen kissaihmisiä (koska paha allergia..) niin noi kuvat kyllä sulatti sydämmen. Toivottavasti kissasi löyttyy pian.
  Ainii! Hieno shootti, musta noi kuvat oli tosi hienoja ja Jared posetti musta oikein edustavasti. :3

  fleurea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voih! On varmaan rankkaa olla ja oottaa. Toivotaan että Viljami löytäisi tien kotio. Nyt pitää vaan ajatella jotain muuta tai vaikka Viljami olis päässyt jollekin sisälle "hoivaan". Onhan se harmillaista mutta pitää vaan toivoa! Itsellekin meinasi tulla kyynel silmään! 8'D

  Asiaa vielä shootista. Parin jälkeen katseeni alkoi kiinnittyä vain toiseen käteen joka oli selän takana. Mutta Jare on komia poika!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia :3

  Harmi Viljamin puolesta :<

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kaikille ihanista kommenteista ja lohduttavista sanoista. Ja Ewe, tosiaan se käsi on siellä selän takana useesti koska se on katkennut :( Senkin takia pitäis jo saada aikaseks tilattua obitsu.

  VastaaPoista
 6. Hieno shootti!
  Voi ei! Tosi harmillista, kun teidän kissa on kadonnut, toivottavasti se palaa kotiin.

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia :)
  Voii :( Toivotaa et palaa takasin.

  VastaaPoista