torstai 12. joulukuuta 2013

12. luukku: Hytihyti

Tämä kuva syntyi tämän haikeankauniin kappaleen soidessa

Ben Cocks-So ColdKuva on viime talvena piirtämäni, mutta kyllähän tänä talvena on ihan yhtä kylmä kuin silloinkin. Hyrrr... Paitsi että nyt täällä ei ole kovin kylmä. Alkuviikosta täällä oli paikoitellen 30 astetta pakkasta mutta nyt on varmaan nnollassa lumet sulaneet paljon ja vettä/räntää satanut. Mutta eiköhän ne sada pian uudelleen :)

5 kommenttia:

 1. Miten hieno??
  WOW oot tosi taitava! Ihan aidon näkönen. Varsinki noi sormet.
  Kun mä yritän piirtää sormia, niistä tulee jotain muussii...D:
  Ne Downton Abbey kuvatkin oli ihan yyber hianoi. Lähden varmaa pian piirtää, harjotus tekee mestarin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos paljon :3 Sinäkin opit nopeasti kun vaa harjottelee :) Ite oon piirtäny koko ikäni nii kyllä tässä on jotain oppinukkin piirtämään xD

   Poista
 2. Upea kuva, siis oikeesti! Kuten Jossuli sanoikin, noi sormet on tosi hienot!

  VastaaPoista
 3. Vähänkö hieno!!
  Missä te päin suomee te oikeee asutte ku jo täl viikolla 30 astetta pakkasta. Täällä lähes voisi sanoa todella etelässä korkein pakkaslukema on ollut 8 astetta. keskiviikkona vai oliko tiistaina niin meni jo lämpimän puolelle taas. Luntakin ehti tulla ja juuri kun ehdin toivoa talven tulleen tännekkin nii ilma lämpeni ja lumi suli pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Pohjois-Savossa oli maanantaina paikoitellen tosiaan se 30 astetta pakkasta. Nyt loppuviikosta ei oo ollu onneks läheskään yhtä paljon, varmaan nollassa ollu välillä mutta kunnolla talvi jo täällä. Kyllä se sinnekkin pian tulee :)

   Poista