perjantai 24. tammikuuta 2014

D.I.Y. toppeja
Näistä toppiprojekteista nyt on ikuisuus, mutta yllätys yllätys jäänyt postaamatta. Parempi kai se myöhään kuin ei milloinkaan.


Eli siis tulostin netistä tuollaisen sugar skull-kuvion. Piirsin sen läpinäkyvälle muoville ja leikkasin askarteluveitsellä sapluunaksi. Oli muuten yhtä tuskaa leikata nuo pienet yksityiskohdat ja kaikki. 

Sitten kiinnitin sapluunan toppiin ja tuputin kuvion siihen mustalla kangasmaalilla tuollaisen sienen avulla.

Korjailin yksityiskohdat maalin kuivumisen ja sapluunan pois ottamisen jälkeen pensselilläJoo rakastan näitä kuvieni upeita taustoja -___-
ja peiliposeja xP


Toinen tuunaamani toppi on ankkuriprintillä.
Samaan tyyliin muoville piirretty sapluuna johon mustaa kangasväriä vaan


Ei tullut otettua yksityiskohtien maalaamisesta kuvaa :( 
mutta tein erillisen kukkasapluunan jonka avulla maalasin kukat paitaan ja yksityiskohtia lisäsin ihan vaan pensselillä.
ihanan sotkunen huoneeni taustalla xD


Ja tuunasin vielä kolmannen topin. Se sai kuvakseen timantin.


Tuossa topissa oli valmiina kivasti tuollaisia helmikoristeita.


Keskeneräset tauluprojektit pitkin lattioita xD

Oli vielä muutamia ideoita, mutta ne on toistaiseksi toteuttamatta vaikka sapluuna leikattuna ja tuunattava paita valmiina. 

Esittelenpä tässä nutturani vielä joka sattui noiden kuvien ottamisen aikaan olemaan. Oon innostunu laittamaan perus nutturavalkkinutturan aika usein kotona. Helppo pyöräyttää kivan näköinen nuttura


Tähän on hyvä päättää, toivottavasti tykkäsitte toppituunailuista :)

8 kommenttia:

 1. Tosi ihania. Hauska idea, olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Aivan järjettömän upeita! > u < Ite tykkäsin eniten tuosta ankkuritopista, tulee mieleen semmoiset old school-tyyliset tatuoinnit c:

  VastaaPoista
 3. Vautsi millaisia paitoja! Ja noi kuvat.... ne on ihan kuin suoraan mun tatuoinneista:D (old school pääkallo vain vielä uupuu, tosin siihenkin on jo lähes rahat kasassa... :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi paljon kiitoksia :D Itekki tykkään just tollasista ja oon ihaillu sun tatskoja. Ton tyyppinen pääkallo tosiaan sopis sun kuvajoukkoon. Toivottavasti saat hankittua sen pian :) Itelläki unelmissa joskus tatskauttaa itelleni jotain, kunhan tulisi varmuus jostakin että tämän kuvan haluan loppuelämäkseni :D

   Poista