lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ideoita auringonpaisteessa?


Tälläsia kuvia tällä kertaa.On varmaan useat huomannu että nukkepostaukset on aikalailla vähentyny. Niitä aika harvoin intoutuu kuvaamaan ideoiden ja ajan puutteen takia. nyt on kyllä muutama idea päässä kunhan vain Jaredin ja Ofelian obitsut tulisi ja olisi aikaa kuvata. Vaikka blogini lukijoista suurin osa on nukkeilijoita, toivon ettei nukkesisällön vähäisyys saa teitä hylkäämään blogiani ja juttuni jaksavat kiinnostaa vaikka eivät aina liitykkään nukkeihin.


Vaikka on usein aika kiireistä ja ideat välillä vähissä, mutta koitan silti pysyä tiistain ja perjantain postaamisen tavoitteessani ja saada jonkinlaista sisältöä aikaiseksi. Vaikkakin näköjään vain yksi postaus viikossa on näköjään ns omaa aikaansaannostani o.O
Ajan ja ideoiden puute ja se että olen niin vähän koneella nykyisin toki hieman hankaloittavat.Toivoisin että saisin teiltä lukijoilta jotain ideoita mitä haluaisitte blogissani lukea ja nähdä. Yksi idea itselläni on julkaista joitakin tekstejäni täällä, runoja ja muutamia novelleja. olen myös miettinyt tekisinkö ihan erikseen blogin teksteille ja sen sellaisille.


 Myös kirja- sekä elokuva-arvosteluiden ja vinkkausten tänne tekeminen innostaisi mutta ne tietysti vaativat paljon aikaa ja paneutumista että jäisivät innosta huolimatta vähäisiksi todennnäköisesti. Kiinnostaisiko ketään lukea? Olisi kiinnostava toteuttaa myös jonkinlaisia kuva ym haasteita, kertokaahan jos on jonkinlaisia ideoita :)


Kirjoittakaa toki kommenttiin toiveita millaisia postauksia kiinnostaisi lukea ja postausaiheidoita, liittyivät ne sitten nukkeihin, tekeleisiin, piirroksiin, tyyliin, kissoihin tai mihin tahansa :) Ideat on enemmän kuin tervetulleita! :D


3 kommenttia:

 1. Nukeista ja sun piirroksista olis kiva saada enemmän kuvia c:

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kirjavinkkaus ois toosi kiva, kun oon tämmönen kirjanirso ihminen:)
  Jaa jotain askartelua, vaatteentuunausta?;)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kummallekkin ehdotuksista, kivoilta toteutettavilta vaikuttaa :)

  VastaaPoista