perjantai 28. maaliskuuta 2014

The Book Jar

Kirjoitin lapuille kirjoja jotka haluaisin lukea ja laitoin purkkiin.

Tein vintage purkista Kirjapurkin.Minun on yleensä kauhean vaikea päättää mitä luen seuraavaksi joten tein tälläisen.Kirjoitin lapuille kirjoja jotka haluaisin lukea ja laitoin laput purkkiin.


.
Kun tekee mieli lukea, nostan lapun ja luen kirjan joka siinä lukee.4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja sait samalla käyttöä purkille :) Itse yritän nyt saada houkutuksen luettua jotta pääsisin lukemaan Becca Fitzpatrickin kirja sarjan tokaa osaa nimeltä Riitasointu. Eka oli langennut enkeli ja sen luin viime keväänä lainattuani sen ja tämän ostin joskus alku talvesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti lukea koko sarja! Itse olen aivan rakastunut siihen ja omistan kaikki neljä kirjaa ♥ Olen lukenut että sarjasta olisi suunnitteilla elokuviakin (http://lukunurkkaus11.blogspot.fi/2012/12/langennut-enkeli-sarja-elokuviksi.html) olis kyllä upee juttu! Tosta sarjasta sais niin hienot leffat!

   Poista
  2. Mmm... Alotin vihdoin tänään riitasoinnun lukemisen. Ai että se on hyvä! Haluun saada kerättyä kaikki muutki nyt heti! Sit haluisin saada kerättyy Anthony Horowitcin kirjasarjan nimeltä Viisi Vartijaa. Mä omistan jo ekan osan.

   Poista