tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tiistai-ihastus: Big Fish


Olen lomaillut nyt Heinäkuun mutta ajattelin sentään julkaista yhden tiistai-ihastuksen. Kertoilen sitten vauhdikkaan lomani kuulumisia sitten kunhan aikaa löytyy jostain...

Big FishBig Fish - How could you not love this movie?

Tim Burtonin Big Fish kertoo Edward Bloomin lievästi sanottuna värikkään elämäntarinan.
Edward Bloom on jo vanha mies ja hänen elämäänsä kuvataan vanhan Edwardin tarinoiden kautta. Isällä ja pojalla on ollut puhevälit kauan poikki kunnes poika tulee kuolevan isänsä luo. Miehen aikuinen poika Will ei ole varma tunteeko todellista isäänsä ollenkaan.

Lacking social niceties (Big Fish)

 Isän kertomukset ovat täynnä jättiläisiä, salattuja kyliä, noitia ja ihmissusia. Will on aina kuullut vain isänsä kertomia voimakkaasti väritettyjä ja liioiteltuja uskomattomia tarinoita, joten hän haluaisi saada selville mikä isän elämässä on totta.

Big Fish, Tim Burton

Big Fish visuaalisesti että tarinallisesti todella kaunis elokuva. Elokuvasta löytyy ohjaajalleen Tim Burtonille ominaisia hauskoja kummallisuuksia ja koko elokuva on kivan omaperäinen.


Big Fish, 2003 (dir. Tim Burton).

The Big Fish

Elokuvassa on kyllä hölmöjä ja älyttömiä tapahtumia ja piirteitä, kuten Edwardin ihastuminen ensisilmäyksellä ja hullaantuminen että on töissä sirkuksessa palkatta vain tavoittaakseen tytön, jonka on nähnyt vain kerran. Mutta tällaisetkin uskomattomuudet kuuluvat fantasiaelokuviin, eikä kaiken tarvitsekaan olla loogista.

Big fish. My most favorite movie of all time :)

Big Fish on kaunis ja liikuttava niin seikkailu-,fantasia- kuin rakkaustarinakin, jossa myös kuolema kuvataan kauniisti. ehdottomasti katsomisen arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti