tiistai 16. kesäkuuta 2015

Yksityiskohtia huoneestani


 Aiemmin esittelemäni taulu, pääsykoelukemistoa, laukkuja ja parit kenkäni.Ilmoitustaulun nurkka, joka kuvaa minun monia puoliani: kirjoittamista, vaaterakkautta, ihastusta kaikkeen kauniiseen, kissarakkaus, unelmointi, tyttömäisyys mutta toisaalta myös mököttäminen ja omaan ympyrään sulkeutuminen :D Muumit osaa vaan kuvata täydellisesti tätä kaikkee.

 Ylempi Lassi ja Leevi-strippi oli täydellinen tuskaillessani koulua.

Ilmoitustaulullani on myös tuollaisia pieniä mietelauselappusia


Ilmoitustaulun mustavalkonurkka, kyniäni esim limpparitölkkipurkeissaan sekä mixed media- kuva netistä jossa pohjana valokuva Elizabeth Taylorista.


 Lakkiaiskutsukorttini olivat näiden kuvaamisen aikaan juuri pöydälläni valmistuneena.Myytti ja symboli-kirjat lainassa poikaystävältä, mörrimöykky-pehmolelu, Miss Ledin teos kehyksissä, roskapönttö, lehtikotelo ja pieniä vintage peltitauluja.


Lukioaikani vihko-moniste-yms- kasa jonka olin juuri siivonnut aiemman kuvan tasolta, inspiroivia julisteita ja itse tuunaamani hylly latureille ym pikkutavaralle. Täällä postaukseni huonekalujen tuunaamisesta.


Sänkyni ylisöpöillä vuodevaatteillani.


Vaaterekkini ja vintage laukku jossa vöitä, ns vyölaukku :,D

Ei näistä kuvista kyllä juurikaan saa kokonaiskuvaa huoneestani. Tarkoitukseni olikin vain esitellä kiinnostavia yksityiskohtia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti