lauantai 11. heinäkuuta 2015

Don't tell me our youth is running out, it's only just begun




Foxes- Youth



Löysin tämmöisen kivan Liebster Award kyselyn tms ihanasta Ihanaista-blogista ja ajattelinpa huvikseni vastailla :D

1. Mikä on ensimmäinen asia minkä teet aamulla?
Yleensä nyt kesällä herättyäni selaan puhelimen ja jään sänkyyn makaamaan vielä noin tunniksi läpimään peiton alle xD Sitten puoliltapäivin syön rauhassa aamupalaa. Tämmösiä aamuja ei kyllä oo vähään aikaan ollut reissaamisen takia ja reilun viikon päästä alkaa kesätyöt paikallisessa S-marketissa.

2. Lempielokuvasi?
Niitähän riittää. Esimerkiksi Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi on tosi hyvä ja se on tullutkin katsottua tosi monta kertaa. Tykkään myös esim leffoista Aamiainen Tiffanylla, Moulin Rouge, Pulp Fiction, Midnight on Paris, Safety Not Guaranteed, 500 Days of Summer jne.

3. Mikä kesässä on parasta?
Vapaus, rentous, lämpö, erinäiset menot sovivissa määrin.


4. Onko sulla yhtäkään muistoa jonkun julkkiksen seurassa?
Kyllähän sitä on tullut useita nähtyä mutta ei sen kummempia henkilökohtaisia kokemuksia ole tullut.

5. Millainen olisi täydellinen ilta?
Täydellinen ilta olisi rento. Saisi tehdä ihan mitä huvittaa hyvässä seurassa ja tarjolla olisi hyvää juomaa ja ruokaa, vaikka itse kokkailtua.

6. Kadutko mitään?
Eipä nyt tule kyllä mieleen. Ehkä enimmäkseen kadun jotain tekemättä jättämisiä esim jos en aikanaan lähtenyt johonkin ideaan tai biletykseen mukaan.

7. Onko sinulla lempinimiä?
Onhan niitä jotkut vääntäneet, esim muutamat kaverini ovat keksineet erinäisen sattumuksen myötä lempinimekseni Maija tai Minkki. Jotkut sanovat Miiuskaksi ja Sami Öppönöksi tai Töhöksi. Edesmennyt enoni sanoi minua Mammamiiauksi, mistä myös blogini osoite tulee.

Taavetti on meidän perheen lapsi :3

8. Pidätkö lapsista?
Onhan ne pienissä annoksissa ihan ok. Pikkuvauvat on tosin rasittavia ja pelottavia, uhmaikäiset ärsyttäviä jne. Tulen lasten kanssa hyvin toimeen, mutta omia lapsia en todellakaan haluaisi ainakaan hmmm seitsämään vuoteen jos sittenkään :.D Kissalapset on lemppareita :3

9. Kuinka usein vilkaiset peiliin päivässä?
Se vaihtelee aika paljon, yleensä tosin vain käydessäni vessassa. Päivinä jolloin olen lähdössä jonnekkin ihmisten ilmoille, vietän noin vartin peilin edessä, muina päivinä vain vilkaisen pikaisesti

Joskus on tällainen laittautumisfiilis


...ja joskus taas tällainen xD

10. Omituisin ruoka mitä olet maistanut?
Saattaa olla joskus pienenä Pärnussa ollessa peipsitintit, pienenpienet kuivatut ja suolatut kalat. Niitä eivät muut matkaseurueestamme oikein pystyneet syömään, mutta pikkuinen Miia niitä popsi innoissaan kummisetänsä kanssa xD
Myös parin vuoden takaisen Viron reissun aikana kokeilumielessä tilattu kanansydämillä täytetty uuniperuna oli aika erikoinen :D


Tämän hetken lemppari-iltapala ja aamupala :3 
Laitoin avokadon kivet ruukkuun tuossa alkukesästä että saa nähdä alkavatko itää jossain vaiheessa.

11. Kuinka usein matkustelet?
Nykyisin tosi harvoin kyllä ulkomaille matkustellaan perheen kanssa, vaikka minun ja veljeni ollessa nuorempia matkusteltiin esim Milanoon, Lontooseen, Edinburghiin ja Saksasta matkailuautolla Tanskaa ja Ruotsia kierrettiin sekä eri reissulla Baltian maita. Myös Viroon on tullut tehtyä monet reissut, se olikin viimeisin pari vuotta sitten. Nykyisin oon sitten kotimaanmatkailua harrastanut silloin tällöin joko tädin, veljen ja äidin kanssa tai itsekseni tai Samin kanssa.


1 kommentti: