tiistai 18. elokuuta 2015

Päässäni soi, soi ja soiToinen vastaukseni Movie Monday-blogin haasteisiin, haaste numero 5: Päässäni soi soi ja soi

"Mikä on sellainen elokuva, jota et pysty ajattelemaan ilman, että siinä oleva musiikki muistuu vahvasti mieleen? Kyseessä voi olla elokuvaa varten sävelletty musiikki tai siinä käytetty jonkun artistin kappale, elokuvan kokonainen soundtrack tai vai jonkin tietyn kohtauksen musiikki. Sana ja toteutus on vapaa!"


Heti ensimmäisenä tästä haasteesta tuli mieleen Kill Bill. On jo aikaa sen katsomisesta, mutta se vihellyssävelmä... Kyllä. Varmasti kaikille elokuvan nähneille tulee se mieleen nyt. Itse kuulin sen ensimmäistä kertaa American Horror Story-sarjassa kun siinäkin tappaja vihelteli sitä kulkiessaan, kuten Uma Thurmanin hahmo Quentin Tarantinon kulttiklassikoksi nousseessa kostotarinassa. Se todellakin jää päähän soimaan ja huomaa itse viheltelevänsä sitä jatkuvasti.

Laitanpas sen nyt tähän kuitenkin että kaikilla varmasti alkaa soimaan päässä...3 kommenttia:

 1. Ne Tarantinon elokuvat, jotka olen nähnyt, olen pitänyt. Siksi pitkäaikaisena aikomuksena on ollut katsoa Kill Billit ja Pulp Fictionit, mutta ne on kyllä niin pahasti jämähtäneet kategoriaan: "pitäisi katsoa ja katsonkin... joskus" - eikä niitä sitten koskaan tule katsoneeksi... XD

  VastaaPoista
 2. Ne Tarantinon elokuvat, jotka olen nähnyt, olen pitänyt. Siksi pitkäaikaisena aikomuksena on ollut katsoa Kill Billit ja Pulp Fictionit, mutta ne on kyllä niin pahasti jämähtäneet kategoriaan: "pitäisi katsoa ja katsonkin... joskus" - eikä niitä sitten koskaan tule katsoneeksi... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti katsomaan :) Pulp Fiction oli mun mielestä huippu kuten myös Kill Bill, tosin niistä olen ehtinyt katsoa vain ensimmäisen.

   Poista