sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kukkia, juhlia ja pärstäkuvia

Onpas pitänyt kiirettä tässä parin viikon ajan töiden ja useampien juhlien takia enkä ole konettakaan ehtinyt aukasta postauksen tekemistä varten.

Tässä taustamusiikiksi Dressesin ja Cheat Codesin Please Don't go

Koulujen loppumispäivänä menimme tuttavaperheemme pojan lakkiaisiin jossa porukkaa ja vilinää riitti kuten myös herkkuja, aivan pöydät notkuivat kaikenlaisista kakuista.

Olin juhlissa enemmän töissä auttelemassa vastaten erityisesti ruusujen vastaanottamisesta päivän sankarilta ja niiden maljakoihin laittelusta.


Harmi kun asustani en ehtinyt pyytää ketään ottamaan asustani kuvaa :/ Päälläni oli kuitenkin sama mekko kuin viime syyskuussa häissä, lintukuvioidut tatuointia muistuttavat sukkahousut ja beiget nyörilliset korkokengät.

Tässä selfie juhlapäivältä. Kampauksena oli Glitteristä vasta hankittu kukkakuvioiset ja helmistä tehdyt pannat joiden ympärille kieritin hiusten latvat rullaksi.

Pitkäaikaisin ystäväni valmistui lähihoitajaksi joten tein hänelle onnittelukortin postiin lähtemään.

Kummitätini jäi lakkiaisten jälkeen viikoksi meille ja vietimme porukalla monet mukavat hetket muun muassa ulkona oleillen ja taiteillen.

Taidepajaan osallistuimme minä, kummitätini, veljeni ja serkkuni ja saimme vaikka mitä kivaa aikaan. En tosin saanut aikaiseksi kuvata tuotoksiamme.

Taavetti on koko ajan halukas ulkoilemaan.

Luonto on täynnä kauniita kukkia.

Tein viikolla kolme voikukkaseppelettä, tädilleni, mummolleni ja itselleni.

Olen keräillyt paljon kauniita pikkukukkia ja laittanut niitä kuivumaan kaikkea tulevia tekeleitä ja askartelupaskarteluja varten.

Tällaisen lampaan sain jo aikaiseksi keräämistäni kasveista.

Taavetti olisi kovasti halunnu popsia nuo kukat ennen kuin asettui makoilemaan minun kuvatessa noita.

Tänään oli sitten serkun rippijuhlat joita vietimme kirkosta tultuamme heidän kotonaan mukavan pienimuotoisesti suvun kesken. Oli kyllä herkullista ruokaa näissäkin juhlissa.

Näissä juhlissa minulla oli aikoja sitten hommattu vain pari kertaa käytetty sininen mekko, mummoni entinen juhlahattu ja mustat peruskorkkarit.

Tein piiitkästä aikaa kiharat hiuksiini ja yllättävän hyvin onnistuivat vaikka ne pikaisesti kiharrinraudalla tekaisinkin.


Serkkujen perheen koira iloisena tervehtimässä tulijoita :D

Jälleen selfie xD

Serkkujen kissa on muutenkin ihan pantterin näköinen mutta varsinkin nyt kun kiipeili puussa, oli Pipari-kissa kuin ilmetty pantteri viidakossa.
Tässä perunalla otetun näköisessä kuvassa näkyvät kerrankin kamee-korvikseni.

Kiitoksia veljelleni näistä peltokuvista sekä ruusu- ja ruokakuvista.

Huomenna jälleen kaupan kassalle työn tekoon. Onneksi sentään ei ole ihan kymmentuntinen työvuoro kuten lauantaina...

3 kommenttia:

  1. ihan mahtava tuo kukkalammas! tosi kekseliäs <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Oom netissä joskus aiemmin törmännyt ton tyyppisiin ja lumipalloheisiä kerätessäni tajusin niiden näyttävän lampaalta :D

      Poista