perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukku 18: Hardest person to buy for

Minun on aina hankalinta keksiä lahjoja suvun miehille, kuten ukeille, serkulleni ja enolle. Iskälle ja veljelle puolestaan on vähän helpompi keksiä kun tietää tarkemmin msitä he pitävät ja mitä tarvitsevat/ haluavat.

Tässä muutamia suvun miehille antamiani lahjoja.


Enolleni olen monesti antanut vaimonsa kanssa yhteisiä lahjoja, kuten edellisessä luukussa esittelemäni taulut, ja nämä maalaamani ehkä vuonna 2011.Tällaiset painamani lintu-tyynynpäälliset annoin vuonna 2012.


Tässäpä huippuhelppo ja hauska idea: riko vanha joutava cd-levy palasiksi ja liimaile styrox-pallon päälle. Lisää vain ripustusnauha ja kuusenkoristelahja on valmis!Tälläisiä joulukoristeita annoin enolle ja vaimollensa vuonna 2013


Viime vuonna annoin tällaiset "reet" muistaakseni ainakin sekä enolleni, isälleni että serkulleni.


Ukilleni annoin vuonna 2012 tällaiset pukki-kuusenkoristeen ja kuusikoristeen xD Hän laittoi nämä sitten yhteiseen koristekäyttöön.


Nämä pannunaluset taisivat olla yhteinen lahja mummolle ja ukille vuonna 2013. 
Vuonna 2012 annoin heille taulun, jossa on kuvia heistä, lapsistaan ja meistä lapsenlapsista vuosien varrelta.


 Tälläisen Rölli-peikon annoin viime vuonna ukilleni. Hänen kanssaan meillä oli tapana katsoa Rölliä telkkarista minun ja veljeni ollessa pieniä.


Tällaisen kirjan kansiin tehdyn runotaulun annoin toiselle mummolleni ja ukilleni vuonna 2013.


Serkkuni sain vuonna 2012 Angry Birds-magneetteja. En muista olikohan se sama vuosi vai edellinen kun tein hänelle myös Angry Birds-tyynyn, jollaisia annoin myös kummisedälleni ja veljelleni. 

Mikähän vuosi se olikaan kun annoin serkuilleni tällaiset karkkipuput.

Serkkuni sai vuonna 2012 myös Minecraft Creeper- kännykkäpussin.


Nämä viime luukussa esittelemäni purkit olivatkin näköjään yhteiset serkkuni ja siskonsa kanssa.

Harmittaa kyllä, miten monista lahjoista on jäänyt kuvat ottamatta. Nyt kun jälkikäteen muistelee niin kyllä minä varmasti sitä ja tätä tein ja annoin jouluna, mutta kun ei kuvaa löydykkään :/


2 kommenttia:

 1. "Tässäpä huippuhelppo ja hauska idea: riko vanha joutava cd-levy palasiksi ja liimaile styrox-pallon päälle. Lisää vain ripustusnauha ja kuusenkoristelahja on valmis!" -PYH!
  Jos minä rupeaisin tuota värkkäämään.. ei tulisi kesää. xD

  Btw. Onko sellaista olemassa, jolle on helppo ostaa lahja!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :,D Edellisessä postauksessa esittelin lahjoja sukulaisille joille itseni on helppo keksiä lahjoja. Joten minun mielestäni on lahjoja helppo keksiä sellaisille tyypeille, jotka tuntee parhaiten tai joilla on samanlainen maku kuin itsellä :D En sitten muista tiedä onko heillä tuttuja/sukulaisia/kavereita joille on helppo keksiä lahja :D

   Poista