torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24: Joulukuusi


Aamulla odotti mukava yllätys kuusta hakiessamme! Lunta oli satanut ja kunnolla :D Saimme sittenkin valkean joulun ♥


Tällainen kuusi sieltä kodin läheisestä metsästä löytyi.


Koristelimme kuusen yhdessä veljeni kanssa.


Taavetin mielestä koristeita oli tietysti ihan liikaa sillä heti kun lähdimme kuusen luota, alkoi kuulua kolinaa ja Taavetti löysi kuusesta mukavia leluja... Onneksi sentään ehdimme sitoa kuusen naruilla seinään ettei Taavetti pysty kaatamaan koko kuusta. 


Myöhemmin illalla sukuloimassa käydessämme, oli kuusesta revittynä maassa vaikka mitä koristetta ja nauhaa. Ei se pentu vielä useankaan joulun jälkeen opi ettei kuusella saa leikkiä...


Ehdin sentään kuvata vielä tämän koristeen, sillä myöhemmin illalla enkelistä löytyi vain pää.

Viimeisenä koko komeuden kruunaa tietysti latvatähti.


Heti anopin jo maanantaina antamat paketit kuusen alle. Itselläni meni eilen muuten melkein yhteen vielä lahjoja viimeistellessä ja paketoidessa xD Ei ikinä sitten yhtään viime tippaan jää...


Tuli laitettua esille myös pienenä tehtyjä derpin näköisiä tonttuja ja veljen tekemät enkelit xD Ja perinteisempiäkin koristeita.

Itse lähden kohta päivemmällä ukin luo vierailemaan perheeni kanssa ja myöhemmin viettämään perinteistä joulua äidin puolen suvun kanssa vanhaan mökkiin, ukkini kotipaikkaan jossa riittää joulutunnelmaa. Ja tietysti herkuttelua ja lahjojen jännitystä ;)

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti